Framme i Peniche

2023-03-23

Vi körde iväg från Estarreja i dag på förmiddagen. Körde några små knaggliga vägar innan vi kom ut på motorvägen. Mycket lite trafik och torra och fina vägbanor så milen rullade på bra. Behövde tanka igen så vi körde av till en mack. Fanns inte en enda bil där. Hasse tankade och jag gick in och betalade och körde i väg en liten bit. Var dags för lite mat tyckte vi.

Fortsatte sedan en del mil innan vi svängde av mot Peniche. På långt håll ser man det höga huset som sticker upp. När vi kom fram så körde vi till Aldi och parkerade. Jag gick in och handlade lite som vi behövde.

Inte långt till ASA Peniche, bara några 100 meter. Körde in och stannade vid bommen. Personalen kom ut och önskade oss mycket välkomna. Bommen gick upp och vi började med att köra till servicestationen. Dags för skitjobb. Var strax avklarat och vi körde till ”vår” plats som det stod en kona på. Det var bokad av oss för vi vill ha just den platsen.

Installerade oss och kände oss väldigt mycket hemma. Vi har ju varit här en hel del gånger och stått här i flera månader.

Det var hög tid för kaffe och till det hade jag köpt färska frallor. Det smakade väldigt gott efter att ha ätit limpa i flera dagar.

Vädret var mest mulet när vi körde hit men solen tittade sedan fram lite. Det var 17 plus och vi tyckte det var varmt. Så underbart att kunna sitta med öppen dörr och fönster.

10 reaktioner till “Framme i Peniche”

 1. Härligt att ni är framme och får hämta krafter från en jobbig period, sol och värme gör det ju lättare att kunna göra just det och antar att ni blir där ett par månader innan ni vänder hemåt igen.
  Här försvann all snö i torsdags och igår kom den tillbaka, så trött på det här fram och tillbaka vädret, men det blir väl bättre hoppas jag.
  Ha det riktigt bra nu.
  Kram från oss2.

  1. Nu kommer vi att ta det lugnt ett bra tag. Det behövs.
   Så trist med denna snö som aldrig verkar ta slut.
   Kram till er

 2. Så fint att ni är hemma i erat sommarviste eller vad man ska kalla det. Visst är det skönt att sitta med öppen dörr och känna den varma luften strömma in. Hoppas ni får en härlig tid nu.

  Ha det så bra !!!

 3. Önskar er en skön tid i Peniche och att ni kan hämta nya krafter i värmen. Tack för alla varierande bilder från er resa ner. Hälsningar från ett blött Viskafors.

  1. Tack för det Ingrid.
   Hoppas att regnet snart slutar hos er. Våren är på väg och inget kan hindra den.

 4. Så härligt att ni kommit till ert Peniche.
  Nu får ni koppla av och ha det riktigt bra.
  Här i Kinnarumma vräker regnet ner har gjort i flera dagar, så tråkigt,vi hade tänkt hämta ut husbilen men det dröjer nog.
  Hälsn Gunnel Carlsson

  1. Nu ska vi ha det jättebra.
   Så trist med allt regn hos er men det tar väl slut någon gång. Då får ni ta ut er husbil och ta en härligt tur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *