Lite snö i dag

Så här vill jag ha det

2022-11-20

Vaknade i natt av att jag hade ont i halsen när jag svalde. Gick upp och drack vatten men obehaget kvarstod. Tog en paracetamol och la mig igen och somnade om bums. Vid 8 vaknade jag igen och nu värkte det i halsen. Nu blev det en dubbel Treo och i säng igen. Sov 2 timmar till och nu kändes de bättre. Kunde till och med prata vilket jag inte kunde tidigare på morgonen då kraxade jag bara. Har lite rethosta också men mår för övrigt bra. Hasse mår bra och jag hoppas han slipper bli förkyld. Kommer inte ihåg när vi senast var det!

Gick ut en sväng med dom obekväma men varma skorna på fötterna. Men det gick. Värst är det med andningen när det är kallt. Känns som jag får syrebrist och blir därmed lite yr. Det var 2 plus, kändes som 4 minus och vinden var kallt och det var frost på marken.

På eftermiddagen började det snöa lite. Bara enstaka små flingor men dock snö. La sig på marken och blev kvar. Ytterst otrevligt!

I dag så fick vi leverans av en stor påse torkade kantareller, en burk inlagda och en liten påse färska som var plockade i går. Det är en granne här som fixar detta till oss. Nu har vi kantareller ett bra tag framåt.

Har aldrig ätit kantareller tillhopa med fisk men idag så gjorde jag det. Stekte torsk i bitar tillsammans med hackad lök och vitlök. Hällde över lite vatten och smulade ner en halv fiskbuljongtärning och fortsatte med grädde. Fick puttra en stund. Stekte kantarellerna och la dom som toppning ovanpå. Åt kokt potatis till. Smakade alldeles utmärkt.

I morgon är det dags igen för att åka till Sahlgrenska. Hämtas strax innan 2 för att komma till strålningen senare på eftermiddagen. Efter det så ska vi till Högsbo övernattningsrum och vara där till fredag.

2 reaktioner till “Lite snö i dag”

 1. Så ikväll sitter ni på Högsbo och det har väl snöat en del förstår jag. Hoppas ni fick god middag idag.
  Vi har haft regn idag och det är inte så roligt. Du sov länge till åtta skriver du och vi steg upp halv åtta, vilket vi tycker är rena natta.

  Ha det så bra!!!

  1. Ja det gör vi och snöat har det gjort.
   Maten var ätbar dock inte njutbar!
   Regn är bättre än snö men bäst är sol.
   La mig igen och sov i två timmar till.
   Halvåtta är för tidigt!!

Kommentarer inaktiverade.