Lite sol

Fiskebåt på ingång och den följs av många hungriga måsar. Det är vid kusten någonstans i Portugal för 3 år sedan.

2022-10-11

Natten var regnig och inte så värst kall, 8 plus. Hade slutat regna på morgonen och det var växlande molnighet med lite sol ibland, 13 plus och blåste i stort sett inget. Blev en skön promenad. Än så länge tycker jag vädret är helt ok för årstiden. Senare på dagen så ökade vinden till frisk och ruskade om i dom kvarvarande löven på träden.

Faktiskt så kom det hit 2 husbilar och 1 husvagn i dag och parkerade. Får se hur länge dom stannar.

Så kom killen som hjälper till här och frågade mig om jag hade något i frysen inne i campingköket. Hade haft en limpa där men den hade jag hämtat i går. Han skulle nämligen städa ur kyl och frys från en del som folk hade ”glömt” när dom lämnade campingen. Fanns en hel del där!

Gick en liten kvällspromenad och tog en höstbild i skymningen.

Hittade köttbullar i min egen frys som jag plockade fram. Stekte dom till middagen i kväll och gjorde pulvermos till. Smakade som förväntat, blev i alla fall mätta.

I natt ska det tydligen bli lite kallare vilket betyder omkring 5 plus.

4 reaktioner till “Lite sol”

 1. Brrr kyligt uppe hos er tycker jag. Vi kör ju fortfarande med shorts och barfota.
  Förstår att ni längtar ner till erat vintervistelse.
  Men hälsan går först och det kommer fler vintrar då ni inte står i Seglora som ändå verkar som en trevlig plats.

  Ha det så bra!!!

  1. Jag går fortfarande barfota i sandaler och trekvarts långa byxor. Man ska frysa in hösten har jag lärt mig.
   Vi längtar men vi har det bra här.

    1. Egentligen inte för mig heller men nu är det som det är. Bara att gilla läget!!

Kommentarer inaktiverade.