Tråkiga nyheter

2022-10-10

Blev inte så kallt i natt som jag trodde det skulle bli. Det blev bara omkring 10 plus.

Morgonen var solig och lite småblåsig och det var 14 – 15 plusgrader. Helt ok för att vara en bit in i oktober. Efter morgonens promenad med Gustava var det skönt att sätta sig ner en stund och kolla runt på nätet.

Det var tråkiga nyheter i dag tycker jag. Ryssland har åter attackerat Ukraina genom att släppa ner robotar över flera städer. Undrar hur länge till detta vanvett kommer att få fortsätta. Hoppas nu att Ukraina kommer att få all hjälp för att fortsätta kämpa mot inkräktarna som vill förgöra dom.

På förmiddagen så knackade det på dörren och jag öppnade. Där stod våra grannar för att säga hej då. Nu var det dags för dom att lämna campingen för att parkera sin husbil utanför den nya bostaden. Väldigt bra att kunna ha den där. Önskade dom lycka till med sitt nya boende och hoppas att dom kommer att trivas bra där. Husbilen har dom ju kvar och kan köra iväg med om det skulle uppstå abstinens. Hoppas vi ses igen nångongång någonstans.

Så gick även denna dag i lugnets tecken. Mot kvällen tog jag en sväng med Rulle och det kändes kallt.

Kokt stekt potatis med lök och falukorv i bitar blandades i stekjärnet. Stekte vars ett ägg och lade ovanpå vid serveringen. En rejäl klick med Bostongurka smakade bra till den goda maten.

Ett ordspråk i kväll av filosofen David Hume

Två nationer i krig kan jämföras med två berusade personer som slåss med käppar i en porslinsaffär. Förutom att de långt efteråt måste läka sina sår, behöver de också ersätta allt förstört.

2 reaktioner till “Tråkiga nyheter”

 1. Ja, man blir både förtvivlad och förbannad över de illdåd den där fb Putin åstadkommer. Han kan inte ha alla läsk i backen.
  Vi kör med sommarvärme fortfarande och nu när trädäcket är klart är det trädgården som ska få sig en översyn.
  Föredrar dessa milda höstar och vintrar.

  Ha det så bra!!!

  1. Något allvarligt fel har han.
   Härligt med värme och klart trädäck.
   Föredrar också milt väder.

Kommentarer inaktiverade.