Mest moln

En bit av den långa stranden i Peniche. Längtar dit.

2022-10-12

Temperaturen kröp ner till 5 plus i natt och det var skönt att det blev varmare på morgonen. Redan vid halvtio var det 12 plusgrader och ingen vind och ingen sol heller. Molntäcket låg tjock och grått över oss när jag gick ut och det kändes inte alls kallt.

På eftermiddagen blev det lite luckor mellan molnen och solen tittade fram lite. Tyvärr ökade vinden då och det kändes lite småkallt.

I dag städade jag min dator utanpå. Och som vanligt gör jag rent tangentbordet med datorn i gång vilket är en miss. Händer då en del konstigheter som jag fick lägga en del tid på att rätta till. Att jag så gott som som alltid gör samma misstag. Tanklöst är vad det är. Hoppas att jag tänker mig för nästa gång det är dags för rengöring.

Vad skulle vi äta till middag i kväll? Ständigt samma undran. I kväll blev det omelett med kantareller och smaken var det inget fel på. Det var väldigt gott.

I morgon ska vi till Närhälsan i Kinna för det är dags att lägga om Hasses PICC-line. Det ska göras en gång i veckan och i morgon är det dags. När vi ändå är ute och kör så tar vi en tur för att handla en del. Har åter en lång inköpslista.

Liksom att man har lärt sig att i förebyggande syfte gå på toa innan man går ut.

2 reaktioner till “Mest moln”

 1. Det är ju handskväder i Sverige nu. Brrr inte särskilt trevligt. Vi hade +25 ute idag och satt ute till 18.30.
  Men sedan blev det kyligt tyckte vi då det sjunker mot +20.
  Åt fiskburgare idag och det är gott att göra av filéer från gårdagen.
  Hoppas ni hade en bra tur idag med omläggning av Hasse och inköpen.

  Ha det så bra!!!!

  1. Inte riktigt än tycker jag.
   Kyligt vid +20, då har ni vant er vid värmen.
   Gott med fiskburgare, sällan vi äter det.
   Allt gick bra i dag.

Kommentarer inaktiverade.