Lite av varje

2022-08-06

Lite svalare i dag bara 17 plus på morgonen när jag gick ut. Det var som utlovats friska vindar och varierande molnighet. Solen passade på att titta fram mellan molnen som snabbt flyttade på sig där uppe i det ibland blå. Var inte så varmt i dag så vi fick ha dörren stängd emellanåt när det blåste rakt in. Det blåste på mig och det kändes rätt så kallt då. Och jag vill inte bli kall för det tycker jag inte om! Tycker inte heller om att bli för varm. Jag gillar lagom vilket enligt mig är omkring 20 – 22 i skuggan.

I dag så kom det hit en del husbilar på eftermiddagen och mot kvällen. Det var blandat med svenskar och tyskar. Fanns gott om plats för dom som kom hit.

Men någon skulle ju grilla och det är ju inte ovanligt. Men varför kan man inte tända en grill utan att förpesta luften för dom som står i närheten. I kväll så drog den illaluktande röken från en närbelägen husbillsgrill rakt in till oss. Fy pyton vad det luktade illa. Och inte så luktade maten som dom grillade bättre. Hunden gillade det i alla fall, han blev bjuden på en bit ifrån gaffeln som sedan mannen fortsatte använda för att vända på köttet. Det tror jag att många gör som har hund. Ofta tar vovven den erbjudna köttbiten så försiktigt utan att röra gaffeln överhuvudtaget. Så gjorde i alla fall vår lilla Zacko.

Jag loggar in på 1177 nästan varje dag för att läsa Hasses journal. Så många ord som jag inte förstår. Använder mig av Google och får för det mesta mycket bra förklaringar på mina frågor. Sitter med det en del timmar varje dag och blir så småningom lite mer insatt i det här med lungcancer. Hasse har nu blivit konstaterad att han har kol typ 11. Det är måttlig enligt vad jag har kommit fram till. Inte alls bra. Men har man varit storrökare i hela sitt liv så får man kanske räkna med detta.

Men mat ville ju vi ha även i kväll. Gjorde en god kantarellomelett som vi smakade jättegott. Vi gillar ju verkligen kantareller.

I morgon har vi tänkt att köra och handla en del samt att tvätta lite.

2 reaktioner till “Lite av varje”

 1. Jag googlar också när jag vill ha förklaring på saker och ting. Slutade röka då min mamma dog på grund av förstoppat blodkärl. Hon slutade röka vid 70 men det var för sent. Det var 2003 och har aldrig haft återfall. Slutade tvärt utan plåster eller annat. Har jag bestämt mig för att klara en sak brukar jag göra det.
  Håller tummarna att Hasse ska få bli bra.

  Ha det så bra!!!!

  1. Att googla är bra.
   När jag har bestämt mig för en sak så blir det så. Är väldigt envis.
   Tack för tummhållning.

Kommentarer inaktiverade.