Positivt besked

2022-08-25

Det var en lätt mulen morgon i dag, 17 plus och bara en svag till måttlig vind.

Jag tyckte det var ett bra promenadväder i dag så jag gillade min Gustava promenad i dag.

Hasses lungläkare ringde sedan till oss. Det var ett positivt samtal. Han hade haft en vidoekonferanns med kirugern på Sahlgrenska och dom hade då rekommenderat den enklare operationen. Det var väldigt positivt tyckte vår lungläkare och så klart även vi. Men först så måste Hassse gå igenom en undersökning på Klinsikt fysiologi på Sahgrenska sjukhuset. Där ska dom kolla hans hjärt och lungfunktion.

Dit ska vi på tisdag i nästa vecka.

Trots att det är fredag i kväll så kom det nästan inte hit några husbilar/vagnar/tältare i kväll. Rätt så tomt här för att vara fredag.

I kväll så åt vi det sämsta kött som vi har köpt i Sverige på länge. Det var fläskkarré i skivor med ben och det köpte vi på MM. Det var svensk kött från svenska gårdar enligt vad det det stod på paketet. Jag stekte det och det luktade så gott. Lät det puttra i en gräddsås i minst 30 minuter. Men tyvärr så det helt otuggbart. Smakade i och för sig bra men köttet gick inte alls att tugga. Otroligt segt och det gick inte alls att tugga, bara att spotta ut. Jaha är det detta som är bra svensk kött kommer jag aldrig mer att köpa det.

4 reaktioner till “Positivt besked”

 1. Vi glæder os med jer over at Hasse skal få den enklere operation, så positivt
  Håber at han ikke skal vente længe på det , så han få det bedre igen
  Kram til jer og et ekstra stort til Hasse

  1. Tack för det.
   Tror det kommer att gå rätt så fort när väl nästa test är gjort.
   Kram tillbaka.

Kommentarer inaktiverade.