Det kom inget oväder hit!

2022-08-04

19 plus redan vid niotiden i morse fast det var mulet. Vinden var rätt så svag. Växlande molnighet och en del sol. Så var vädret under förmiddagen.

Under dagen så blev det lite mer växlande molnighet och vinden ökade något. Men det var väldigt varmt uppemot 30 plus och mycket kvalmigt. Inte alls behagligt.

Ag, Skulle bli regn på eftermiddagen men det lät vänta på sig. Hörde lite åska på avstånd vid några tillfällen men det kom inte hit över Seglora. Det gjorde inte regnet heller förrän en mycket kort skur vid tiotiden. Blev något svalare då.

Men himlen blev lite mörkare under kvällen och då såg det ut så här.

På radio 7 härad så varnade dom hela eftermiddagen och kvällen för kraftiga vindar och stora regnmängder men det kom inte hit. Vid 10 tiden kom det en intensiv och kort skur här som försvann fort förbi.

Men vi åt ju mat även i kväll. Det blev kokt falukorv som koktes med lagerbärsblad som dofta så gott och sätter så god smak på korven. Till det åt vi kokt potatis med en klick smör på. Och så provade vi att ha beasås och det smakade verkligen gott till. Jag hörde för ett tag sedan en programledare på radion som ansåg att man kunde ha beasås till all mat och nu håller jag helt med henne. Detta smakade jättegott och det kommer vi helt klart att upprepa

Sedan så kom det häftiga regnet som vi hade väntat på och det var verkligen häftigt ett tag på kvällen. Varade inte så länge.

Men så skönt att det blev en hel del grader svalara. Kan säkert sova bättre inatt.

I morgon så kommer vi att få ett telefonsamtal ifrån Hasses lungläkare om vilken typ av operation som kirurgen rekommenderar. Kommer att sova så dåligt i natt för jag är så orolig inför detta telefonsamtal.

Hoppas att alla mina läsare håller sina tummar för att Hasse kommer att få den lättare operationen.

10 reaktioner till “Det kom inget oväder hit!”

  1. Klart han fixar detta pang på cancern nu.kämpa kämpa. Jag har 10 mestaser i mina lungor. Carina

 1. Hoppas att Hasse får den bästa vården.
  Kramar till er båda
  Från oss fyra

 2. Vi tænker meget på jer , og ønsker at alt kommer at gå bra for Hasse ,
  Håber på et bra besked fra lægen
  Styrke kram til jer begge to

Kommentarer inaktiverade.