Småregnigt

2022-08-03

Efter en något regnig natt så blev det en lätt mulen morgon. Det var hela 19 plus när jag gick ut vid halvtio och bara en väldigt svag vind. Kändes rätt så skönt på min vanliga Gustava promenad. Är en bra vana som jag tänker fortsätta med. Innan så gick jag ju ut med Zacko och vad jag saknar honom.

Vädret blev lite ostadig på eftermiddagen och det blev lite skurar från och till.

Det var en väldigt lugn dag här i dag. Enstaka husbilar/vagnar körde iväg och kom hit. Någon bil med taktält kom hit och några tältare. Kan inte vara så där väldigt roligt att tälta när regnet plaskar från och tili.

Tack för samtalet i dag ifrån dig min goda rara vän. Det kändes bra att prata med dig en stund om det som jag nu går igenom. Du har ju gjort detta för några år sedan så du förstår mig.

I kväll då blev det enkel men god mat. Mamma Scans köttbullar med makaroner. På makaronerna så ströddes det riven parmesan samt ketschup. Helt ok mat tycker vi.

2 reaktioner till “Småregnigt”

  1. Alltid bra att ha någon som redan gått genom samma sak som den ni är i. Tänker på er och håller mina tummar att det blir en enkel operation och att allt går bra.

    Ha det så bra !!!

Kommentarer inaktiverade.