En dag till lik den andra

2022-07-30

Även denna morgon var solig och varm, 18 – 25 plusgrader. Stavade iväg en sväng som vanligt med Gustava. Lite mer skugga idag för jag gick ut lite tidigare och solen hade inte hunnit gå upp så högt då. Vinden var svag men ökade något under dagen vilket vi tyckte var skönt.

En del stackmoln dök upp under eftermiddagen och ibland så täckte dom solen en stund. Men egentligen lite för kort tid tyckte vi. Var väldigt varmt ett tag under eftermiddagen.

Jag och Rulle gick en sväng till sopsorteringen i kväll. Passade på att promenera lite till när jag i alla fall var ute. Så skönt att röra på dom där gamla svullna fötterna lite mer.

Ja jag har problem men väldigt svullna fötter för närvarande. Rätt så jobbigt att gå med dom där kuddarna under fötterna. Efter vad jag vet så är det efterdyningar efter kemoterapin som jag gick igenom 2011 när jag fick denna behandlng för min livmoderhalscancer. Men den är jag botad ifrån.

För övrigt var denna dag lik många andra dagar som har passerat här denna sommar.

Men lite olka ändå på grund av vilka gäster som har kommit hit.

Stor omsättning i dag också på olika fordon och på kvällen så var det fullt här.

Rätt så roligt att titta på många olika tältare samt taktältare. Alltså dom som fäller upp ett tält på taket på vanen/personbilen. Det har varit många olika varianter som vi har sett här i sommar. Dom flesta har varit ifrån Tyskland eller Nederländerna. En del har varit familjer med små barn med sig. Men när man är ung så är det ju inga problem.

Jag har själv med småbarn tältat på semestern och det har varit så roligt för det mesta. Så klart jobbigt men när man är ung så är det mesta så enkelt eller hur?

2 reaktioner till “En dag till lik den andra”

  1. Har du provat med stödstrumpor som håller svullnaden nere? Jag har det ibland på min vänstra fot ben som svullnar ibland så hemskt.
    Dessa vans med tält på taket har blivit ett vanligare alternativ till husbilen eller tält. Man har fin utsikt och det är bekvämare än vanligt tält. Billigare att hyra och köpa också. Fasen tält har blivit väldigt dyra.

    Ha det så bra!!!

    1. Har inte provat men har funderingar på det.
      Förr om åren har jag bara sett ett fåtal men i år dräller det av dom.

Kommentarer inaktiverade.