Bra väder med viss värme

2022-07-29

Solen strålade ner över oss från en underbart klarblå himmel. Svag vind som ökade något under dagen men blev som mest måttlig samt att det kom hit moln. Varmt var det 18 – 24 plus.

Tog en promenad med Gustava på förmiddagen och då var det väldigt varmt i solen. Tyckte sedan att eftermiddagen blev skön då det blivit mulet men det var ändå varmt.

En viss trötthet satt kvar i kroppen även i dag så vi tog det väldigt lugnt. Gick en sväng med Rulle mot kvällen. Hade lite sopor att slänga borta vid sopsorteringen. Vi sortera våra sopor för att slänga dom i rätt soptunna när det nu finns sortering här. Det blir en del av både det ena, andra, tredje och fjärde.

I dag är det ju fredag och campingen, ställplatserna och även tältcampingen är fullbelagda. Roligt med lite liv och rörelse här.

Tog fram vårrullar från frysen som jag värmde på stekpannan och som vi åt med kokt ris. Smakade bra tyckte vi.

Började mörkna vid tiotiden och då var det dags för att dra för mörkläggningsgardinerna tyckte jag. Brukar göra det när jag tänder innebelysningen.

Det kan man verkligen fundera över en stund.

2 reaktioner till “Bra väder med viss värme”

 1. Men du varje rynka har en berättelse sade min gudmor. Det syns att du levt och skrattat för skrattrynkor kan man ha hur många som helst.
  Nygjorda vårrullar ska vi äta i morgon från vår restaurang som har dem då. Ikväll blir det ugnsbakad pizza som jag faktiskt längtat efter.
  Lördag kväll och det är inte så dumt.

  Ha det så bra!!!

  1. Så rätt angående rynkor.
   Fördel med att bo i en by som har det mesta på nära håll.

Kommentarer inaktiverade.