Slut på juli

2022-07-31

Sista dagen i juli var lätt mulen på morgonen, 17 – 20 plus och bara en svag vind som som vanligt ökade en del under dagen. Det gjorde även temperaturen och det blev uppemot 25 plus och betydligt varmare i solen.

På morgonen när jag gick ut så passade jag på med att gå bort till en plåtis som stod en bit bort. Det var några husbilsvänner där som vi har känt i en herrans massa år. En gång i tiden så hade dom en likadan husbil som vi har nu men dom har bytt några gånger sedan. Trevligt att prata en stund. Vilken fin liten vovve ni har och jag tyckte det var tråkigt att jag inte kunde böja med ner för att klappa på honom. Men så är det ibland. Lite stel på morgonen.

På campingen så var det sedan livligt. Många som körde iväg i dag. Toakasetter skulle tömmas samt grå vatten och frisktvatten skulle fyllas. Blev lite kö som vanligt när många skulle dit samtidigt. Så är det ofta när det är söndag.

Hände en lite rolig incident här i dag. Synd att jag inte tänkte på att fota det. Det var så att en nederländare skulle köra härifrån med sin lilla mycket mini husvagn. Han hade kopplat på den och så började han lämna tältplatsen. Efter endast några meter hördes det ett brak. Han hade tappat sin lilla husvagn. Den stod på backen där den skulle ha suttit fast vid bilen. Paret lämnade personbilen och gick ut och kollade på vad som hade hänt. Dom ställde sig och tittade på vad som hade hänt och såg otroligt förvånande ut. Men dom satte sedan igång med att dra husvagnen fram till personbilen. Hade det inte varit lättare att backa personbilen till husvagnen?? Men dom fick lite hjälp och en stund senare så hade dom kopplat på husvagnen till personbilen. Hoppas att dom nu kom en hel del längre i alla fall utan problem.

Även idag blev det rätt så tomt här men till sklllnad mot andra kvällar så blev det inte så fullt här i kväll.

Lyssnade på fotbollen i kväll och jag tyckte det var helt rätt att England vann i kväll. Dom var ju bäst.

I kväll åt vi sådana där goda babyribbs som vi köper vaccumpackade och färdiggrillade bara att värma och dom är så goda. Åt dom med Rydebergs goda potatissallad. I morgon har vi tänkt att köra och handla och tömma postlådan. Inköpslistan har blivit lite lång nu.

Har även lite annat planerat nu!!

2 reaktioner till “Slut på juli”

 1. Man är alltid lite stel om morgnarna och det tar en stund innan man fått ”olja” i lederna och kan röra sig mer smidigt. 🙂
  Min simning verkar ge resultat för min rygg är bra mycket starkare nu. 160 m/dagen borde ju göra en viss förändring.
  Inte så svårt att bada nu då vattnet är mellan +32 och som idag +34. Vi har haft fruktansvärt varmt idag och det har säkert varit över +40 fram på dagen. Bra mycket skönare nu på kvällen.

  Ha det bra!!!

  1. Det är det med åldern tror jag som gör att man är lite stel på morgonen. Skönt att det går över när man har rört på slig lite.
   Oj vad hett ni har det nu. Skönt med svalare på kvällen.

Kommentarer inaktiverade.