Inte många knop

2022-07-26

I dag var det friska vindar igen. Växlande molnighet och en del sol mellan molnen. Det var 17 -19 plusgrader. Lite regn föll också under dagen men det var inte så mycket så det störde.

Gjorde inte så många knop idag. Det var väldigt skönt att göra nästan ingenting. Promenerade lite först med Gustava på förmiddagen och sedan på eftermiddagen med Rulle. Tömde även latrin i dag så visst blev det lite rörelse även i dag.

I morgon så är det dags igen för ett besök på Borås lasarett. Först är det en extra provtagning som läkaren har begärt. Sedan så är det ett besök hos radiologen för en datormografri av hjärnan med kontrast. Är samma läkare som har beställt detta. Dom letar efter metastaser på alla möjliga håll i kroppen. Väldigt många undersökningar som Hasse måste gå igenom nu. Och fler lär det nog bli. Det är väldigt tröttsamt och jag bara säger för att orka vara sjuk så måste man vara kärnfrisk. Men detta finns ju inte i verkligheten. Det är väldigt jobbigt just nu tycker vi. Finns inte så mycket att välja på mer än att härda ut.

Liten köttgryta i en god gräddsås blev det till middag i kväll. Det smakade bra med kokt potatis och en liten klick gelé.

Så tråkigt att Sverige förlorade mot England i kväll och missade finalen. Men ändå bra jobbat av våra svenska damfotbollsspelare. Ni är bara så väldigt bra ändå.

4 reaktioner till “Inte många knop”

  1. Du har så rätt i att för att vara sjuk måste man vara frisk. Men det är ju ändå bra att få en genomgång så inget oväntat händer. Fast nog är det jobbigt innan de är klara och man får ett resultat av alltihop.
    Här fortsätter vi med den sköna sommarvärmen och för oss är det så skönt när det kommer en vindpust.

    Ha det så bra !!!

    1. Men när oväntat händer så är det verkligen jobbigt.
      Så härligt ni har det i sommarfrankrike.

Kommentarer inaktiverade.