Kvavt i dag

2022-06-26

Natten var rätt så sval så jag sov bra i några timmar. Men morgonen var varm och jag vaknade redan vid sextiden och kunde inte somna om. Värmen steg och vid strax efter åtta var det omkring 23 plusgrader ute och närmre 28 inne. Kände mig lätt kokt i den värmen. Då var jag tvungen att gå upp och gå ut efter jag hade bryggt kaffe och tagit fram min ”frukost” från kylskåpet. Vill inte äta min fil och annat när det är kylsskåpskallt. Smakar bättre när det är rumstempererat. Satte fram nybryggt kaffe till Hasse i hans mugg med lite mjölk i. Samt en Actimel och en mugg med nyponsoppa.

Det var så varmt på promenaden med Gustava i morse och det kändes inte alls så skönt. Tycker det är lite svårt att andas när det är så varmt. Samma sak när det är för kallt. Enligt mig så är det bäst när temperaturen är mellan 19 – 23 plus och sol.

Under förmiddagen körde i stort sett alla midsommarfirarna i väg härifrån. Nu blev det tomt igen på campingplatsen.

Viss köbildning uppstod eftersom alla kom nästan samtidigt på att det nu var dags att lämna campingen. Detta är i stort sett överallt något som uppstår var du än befinner dig i Europa. Lämna mellan nio och tolv så är det. Slutsats är att komma till en ställplats vid den tiden så bör det finnas plats. Om det nu inte är en ställplats som man kan förboka. Gillar inte denna utveckling på det fria husbilslivet som vi gillar. När det inte som nu när vi har en del tider att anpassa oss efter. Är ju nu Hasses sjukdom (vad det nu är) och benbrott samt annat som nu styr vårt liv.

Det är så fint här nu med blommor på borden. Finns en del blommer till i krukor runtomkring. Det är vår husbil som syns på bilden och det syns även hur tomt det är här i kväll.

Läst klart ”Flykten” av David Baldacci. Trodde aldrig att en bok av honom skulle vara småtråkig men det var denna. Alldeles för mycket politik och för lite action. Tyckte den var väldigt långsam helt enkelt. Levde inte alls upp till baksidestexten.

Baksidestext:

Ett oansenligt hus i ett skogsområde nära Washington har en hemlig funktion. Det rymmer avancerade säkerhetssystem och ska användas av FBI för samtal med ett av de mest betydelsefulla vittnen man haft, en ung kvinna som har en otrolig historia att berätta. Till huset har kommit en privatdetektiv och en annan man, en lejd mördare, bevakar platsen.
Kvinnan, Faith Lockhart, är där för att berätta allt hon vet om den framstående lobbyist hon arbetat åt och som försökt påverka amerikanska statens politik och samtidigt skaffat sig några ytterst blodtörstiga fiender. Men innan Faith hinner berätta sin historia avfyrar lönnmördaren sitt vapen och träffar fel offer.
Nu måste Faith ge sig på flykt undan de farligaste personerna i Förenta Staterna, tillsammans med en man hon inte känner men måste lita på, Lee Adams. En skoningslös jakt utspelar sig när både FBI och en mördare letar efter Faith och Lee.

2 reaktioner till “Kvavt i dag”

 1. Konstigt att de inte kan se vad som felas Hasse?
  Idag måndag har vi också haft kvavt och regnmoln har seglar förbi på himlen men inte en enda droppe över oss. Ikväll är det riktigt skönt och precis som du vill ha det nästan +24.
  Simmat mina 64 meter idag så jag är nöjd.

  Ha det så bra!!!!

  1. Det tycker vi också!!
   Härligt med svala kvällar.
   Underbart att simma så du känner dig nöjd. Skulle jag också vilja!!

Kommentarer inaktiverade.