Värmen fortsätter

En sjunkande brygga för 7 år sedan i norra delen av Sverige.

2022-06-27

Värmen fortsatte även i dag, 23 plus redan vid 9 på morgonen. Vinden var så svag att jag knappt märkte den. Så varmt att gå på morgonpromenaden i dag också. Mina fötter och anklar har det jobbigt i värmen, dom svullnar och det är lite svårt att få på sandalerna och att gå. Men det fungerar bara man är envis vilket jag är.

Under dagen så ökade temperaturen till lite över 30 grader och det är absolut för varmt enligt mig.

Under eftermiddagen så kom det en kort intensiv skur med lite blixt och åska men det blev tyvärr inte ett enda dugg svalare.

Eftersom det är så varmt att man inte orkar göra någonting så blir ingenting gjort heller. Men här går det mesta att skjutas upp till en annan dag. Dock inte latrintömningen vilket alla med husbil vet.

Vatten dricker jag litervis av och det skvalpar i magen när jag rör på mig.

Det blev lite svalare på kvällen och temperaturen sjönk till 22 – 23 grader. Blåste även lite ljumma vindar som svalkade en del.

Förgrillade baby back ribbs värmde jag i kväll. Dom är så goda och möra och såsen som finns med bredvid i en plastpåse är verkligen supergod. Vi åt potatissallad från Rydbergs och som vanligt smakade detta verkligen gott.

Senare på kvällen så drog det hit ett regnväder med lite åska. Plaskade på rätt så friskt ett tag. För min del får det gärna regna en del under natten.

Som avslutning i kväll.

4 reaktioner till “Värmen fortsätter”

  1. Skickade jag för mycket värme? Ber om ursäkt men jag tänkte på alla som ska ha semester nu. Du vet det där att det mesta regnar bort.
    Är inte så förtjust i revben men vår H har alltid älskat det.

    Ha det så bra!!!

    1. Blev lite för bra ett tag men nu är det mer lagom. Tomas Ledin eller hur?
      Tror att du skulle gilla dessa revben för dom är så helt annorlunda mot dom man köper färdiggrillade i delikatessen eller grillar själv.

Kommentarer inaktiverade.