Första dagen i juni

2022-06-01

Nu är det den första dagen i första månaden av dom tre som vi i Sverige kallar för sommarmånaderna. Juni heter denna!

Det var växlande molnighet mest hela dagen och svag till måttlig vind. Enligt prognosen så skulle det vara sol och molnfritt i dag men vädret blir vad det blir. Vädret bryr sig inte ett dugg om prognoserna utan följer det som naturen bestämmer. Så är det. Visst är det skönt att människorna inte ännu kan bestämma hur vädret ska vara!

På eftermiddagen så tog jag en promenad för att slänga lite sopor. På hemvägen gick jag en sväng till receptionen och pratade en stund med Yvonne vilket var som vanligt trevligt. Under tiden som jag var där så blev det en leverans av veckans trevliga Markblad. När jag sedan gick hem så tog jag med en tidning till Hasse vilket han uppskattade. Det är verkligen en läsvärd gratistidning som har funnits i väldigt många år. Eftersom den är gratis så den så klart reklambaserad.

https://markbladet.prenly.com/p/markbladet/2022-06-01/r/1/1/3637/540271

Här finns den att läsa.

Men när jag gick därifrån så fick Hasse och min lånade rullator ett namn och nu heter den Rulle. Jag gillar att att ha namn på vissa grejor.

Här finns det kanotuthyrning för dom som vill ta sig en tur på ån här. Det är det faktiskt många som vill. Är faktiskt rätt så populärt att hyra kanot här och paddla ut skön i Viskan. Det är dock inget för oss.

Blev en solig och skön avslutning på kvällen den första dagen i månaden juni.

Tog en sväng mot kvällen i den underbara kvällssolen som det var i dag. Jag och Rulle med min kamera gick en sväng.

Här finns det kanotuthyrning för dom som vill ta sig en tur på ån här. Det är det faktiskt många som vill. Är faktiskt rätt så populärt att hyra kanot här och paddla ut skönt i Viskan. Det är dock inget för oss.

Blev en solig och skön avslutning på kvällen den första dagen i månaden juni.

2 reaktioner till “Första dagen i juni”

  1. Jag tycker också om att sätta egna namn på saker som husbilen,dammsugaren mm. Känns mer personligt då.
    Trevligt med bilder från er plats i tillvaron.

    Ha det så bra!!

    1. Men visst är det trevligt med namn på våra grejor/hjälpmedel.
      Håller med om att dom känns lite mer personliga då.

Kommentarer inaktiverade.