Friska vindar

2022-05-27

Friska vindar och växlande molnighet, 14 plus så var vädret i dag.

I dag på eftermiddagen så tog jag min kamera och lånade Hasses rullator och tog mig en tur i närområdet trots att det blåste en del. Var så länge sedan som jag har använt min kamera. Det kändes väldigt rolig att gå runt att fota lite igen även om det bara var i närområdet.

Mysigt med korna strax utanför campingen. Eftersom jag gillar alla djur (inte spindlar, fästingar, maskar, ormar och några andra typer) så tog jag mig tid att stå och prata med dom en stund. En av dom svarade mig med ett långt muuuu! Eller var det bara ett slentrian mu. Vad vet jag.

Så fin syrenhäck som finns här.

Nu så blommar lupinerna i vägrenarna. Jag gillar verkligen dessa vackra och livskraftiga blommor som finns i så många vackra färger.

Finns även en del andra blommor vid sidan om vägen.

Under eftermiddagen så kom det hit en del husbilar/husvagnar och fyllde upp några lediga platser. Men det finns fortfarande en del lediga platser kvar om det finns någon som vill komma hit i helgen.

Värmde i kväll vaccumpackade Icas Baby Back Ribs och dom är verkligen jättegoda. Till dessa läckerheter åt vi Rydbergs goda potatissallad. Det smakade så jättegott. Verkligen fredagsmys tyckte vi.

Som vanligt lyssnade vi på radion och det var väldigt växlande program i kväll. Avslutade med Karlavagnen som i kväll handlade om olika familjebildningar. Här kom det många till tals. För min del så tycker jag att mina medmänniskor får leva tillsammans precis som dom själva vill. Det som är viktigast är att barnen har det bra och blir älskade. Och så tycker jag det verkar att vara här bland dom som har ringt in.

2 reaktioner till “Friska vindar”

 1. Kan hålla med att det viktigaste är att barnen mår bra vilken än familjen består av.
  Vet inte hur många kapitel av de böcker vi lyssnat på jag hört. Somnar så fort om kvällarna.
  Fråga om vi mår bra så blir svaret JA
  Sommaren här är så härlig och redan nu börjar gräset bli gult.

  Ha det så bra!!!!

  1. Lätt att somna ibland när man lyssnar och det kan det vara även om man sitter och läser.
   Härligt att ni mår bra.
   Börjar gräset reda bli gult hos er. På bilderna tycker jag det har sett grönt ut. Men uttorkningen går fort i d. en heta solen

Kommentarer inaktiverade.