Lite för blåsigt

2022-05-26

Mulet och efter mycket regn i natt så började det avta på morgonen men det gjorde inte blåsten tyvärr. Det var 14 plus och det kändes kallt tyckte jag. Men jag gick i alla fall iväg på en stavgångspromenad och det kom bara en liten kort skur, vilken tur tyckte jag att jag hade!

Tog sedan ut rollartorn till Hasse som tog sig en sväng inne på campingområdet. Han var borta rätt så länge så jag tror han hittade någon att prata med en stund. Så härligt att han kan gå ute på lite längre promenader nu med detta så bra hjälpmedel.

Jag använder den också ibland och då när jag har någonting att bära. Då är korgen så himla bra. Det är dessutom så skönt att gå med den då jag tyvärr ibland drabbas av yrsel. Lindrig kristallsjuka, bara att lära sig att leva med. Det är mycket av det som man får lära sig när åldern gör sig påmind.

Eftersom det blåste kraftig under dagen gick jag inte ut så mycket i dag. Gillar absolut inte när det blåser, mår inte bra då. Och det är väl ingen nyhet för er som brukar läsa min blogg.

Det fanns under förmiddagen många stora vattenpölar här. Men dom torkade upp till en hel del under dagen och det kändes bra. När jag gick ut på eftermiddagen en kort sväng så behövde jag inte gå stora omvägar runt vattenpölarna för dom hade försvunnit. En del av dom i alla fall.

I kväll åt vi rimmat stekt fläsk med löksås och kokt potatis. Smakade gott som vanligt som ofta svensk husmanskost gör.

2 reaktioner till “Lite för blåsigt”

 1. Svensk husmanskost kan vara god men allt tycker jag inte om som fläsk. Lite för fett och kraftigt för mig.
  Men kalops och lapskojs är favoriter. För att inte tala om pytt i panna.
  Märks det att vi inte ätit ännu? 🙂 Frossar i mattankar.
  Blir tjock korv med bröd för oss idag.

  Ha det så bra!

  1. Svensk husmanskost innehåller rätt så mycket fett. Behövdes förr i tiden då mathållningen var annorlunda. Nu så ska vi bara äta grönsaker och det gillar vi inte.

Kommentarer inaktiverade.