Gillade inte min mat i kväll

2022-05-28

Växlande molnighet, 13 plus och bara en svag vind på morgonen. Under förmiddagen så ökade vinden en del men det blåste inte med den styrkan som det gjorde i går. Var mest sol under dagen men senare på eftermiddagen kom det några kortare skurar.

Jag hade tänkt att gå ut halvfem för att fota lite men just då så kom det en störtskur. Men den höll bara på i ca en halvtimme och sen blev det sol. Då gick jag ut. Lite vattenpölar och vått i gräset men vad gjorde det. Blev lite våt om fötterna eftersom det är sandaler som gäller utan strumpor så jag blev ju sedan fort torr om fötterna. Dessutom så kändes det faktiskt lite skönt också.

Kameran tog jag med mig och några bilder ifrån närområdet blev det.

Några blommer som håller på att bli utblommade men det fanns faktiskt en knopp där. Även överblommande växter kan vara vackra.

Här är hundpromenaden där Zacko och jag har gått många gånger. Av någon anledningen så ligger skylten på marken.

Här är inkörseln till där vi har parkerat. Vi syns långt bak i bilden till vänster.

En bild av det ena servicehuset som ligger väldigt nära där vi står.

Hasse har ett tag tjatat om att han vill äta pizza. Eftersom jag inte vill äta detta så har jag bromsat. Men ikväll blev det en pizza till Hasse och en nöt bit med pommes till mig. Skönt att slippa fixa med mat i kväll tyckte jag.

Hasse blev nöjd med sin båtpizza men min mat var urdåligt. Köttet var kallt, torrt och segt. Och vem gillar torra, kalla och sega pommes. Inte jag i alla fall. Dessutom så saknades vitlökssåsen. Men salladen var fräsch och helt ok. Den tycker jag i alla ju inte ska vara varm. Hade ju egen sås till min mat men jag ville ju ha med den sås som ingick i priset!

Så klart kommer detta att framgå i min recension på Foodora i kväll.

Men vi blev ju mätta men jag blev absolut inte nöjd med maten. Är nog bara pizza som lämpar sig för hemleverans tror jag. I alla fall från Fritsla Kök och Bar.

3 reaktioner till “Gillade inte min mat i kväll”

 1. Tråkigt att din mat var så dålig. Men det är kanske som du skrev att det lämpar sig nog bäst att beställa pizza som hämtmat.
  Men jag hoppas ni åt något godare idag.
  Vi kör på en lasagne som ju är så god här nere.
  Igår åt vi smashed potatis för första gång och det var väldigt gott. Man kokar potatisen, häller olivolja på och med hjälp av ett bakplåtspapper klämmer man sönder potatisen, sen kryddar man och vi kör chili. Sedan parmesanost ovanpå och in i ugnen 20 min 250 grader. Men jag tror man kan göra detta i en omnia lika bra.

  Ha det så bra!!!

  1. Blev god mat i dag.
   Sådana potatis måste jag bara prova, låter gott.

Kommentarer inaktiverade.