Trött i dag

2022-05-25

Uppe strax innan 8 och kom iväg en stund innan halv 9. Nästan ingen trafik på vägen i till Borås. Tog en liten paus vid Transåsjön för att fylla på med varsin Actimel, lite juice och filmjölk med nyponsoppa till mig. Måste ju få lite vitaminer på morgonen för vi får väl sitta och vänta ett tag. Gillar inte när jag får sjunkande blodsocker, bättre att hålla det på en jämn nivå.

Vi kom sedan fram till Borås Bilhall i god tid. Jag gick in och lämnade nycklarna till kundservicen som sedan lämnade över dom till en liten pojk som skulle köra in husbilen till servicehallen. Eftersom jag då inte kunde hålla tyst så undrade jag om denna lilla pojk skulle köra vår stora husbil. Fick då reda på att denna pojk var 20 år och gammal och hade körkort för att ratta ett 24 meter långt ekipage vilket han hade gjort ett tag. Jag blev tyst och jag titta på denna fina kille med stora och beundrande ögon. Dessutom så var han väldigt trevlig när vi senare pratade en stund.

Ju äldre man blir ju yngre blir dom som är yngre. Om ni förstår vad jag menar!

Vi satte oss i väntrummet och som vanliga människor numera så kollade vi så klart på våra mobiler. Gillar faktiskt det när man ska sitta och vänta, tiden går fortare då. Förr i tiden så satt man och tittade i tidningar men dom blir numera så fort inaktuella och då har jag tappat intresset för dom.

Vi fick sedan reda på att våra luftbälgar var beställda och nu var det bara att vänta igen. Vad jag är trött på att vänta men så är det ibland och speciellt nu. Dessutom helg så då tar det ju lite längre tid.

På eftermiddagen så satt jag och slappade vid min dator vilket jag gillar att göra. Kollade på nyheter och en del annat som jag gillar att kolla på. Eftersom jag inte tycker om att titta på TV så finns det ju hur mycket som annat att titta på som jag kan välja på.

I kväll så blev det stekt potatis med massor av lök samt kebabkött. Blev med stekt ägg lite som en kebab pytt i panna. Smakade hur som helst väldigt gott till middag i kväll.

3 reaktioner till “Trött i dag”

  1. Vi ser gärna på youtube och då andra äventyrare som lägger in vloggar. Både segelbåtsbloggare och husbilsbloggare. Roligt att följa andras äventyr på jorden. Sedan blir det ofta serier på Netflix. Finns många trevliga där.
    Ikväll blir det lax, duchesspotatis och citronsås för oss. Roligt att äta extra gott ibland.

    Ha det så bra !!!

    1. Jag gillar inte att titta på Youtube , tröttnar efter ca 5 sek på att se på ett klipp. Dom flesta är så trist långsamma tycker jag och så amatörmässiga. Bara så tråkigt. Har inte Netfilx. Vad är det?

Kommentarer inaktiverade.