Regn och hög luftfuktighet

2022-05-24

Helmulen morgon och lite småblåsigt, 14 plus. Risk för regn och det kom det också. Men inte förrän jag hade varit ute på min stavgångspromenad, sedan så regnade ända fram till vid tvåtiden då det övergick till ett lätt duggande. Då gick jag ut för att dra ut elkontakten för det var dags för att köra iväg.

Vi körde mot Kinna och första stoppet blev vid Din-X för att tanka lite diesel. Och lite blev det endast 40 l och literpriset i dag var 22.90/l och det var inte billigt. Börjar i och för sig bli lite smått van vid dessa orimligt höga drivmedelspriser men gillar det inte.

Sedan blev det Skene och rehab för Hasse. Han hade tur med vädret för nu var det bara lite hög luftfuktighet. Är ju inomhus så klart men det är en rätt bra bit att gå dit.

Körde sedan till Lidl. En del av deras kyldiskar hade pajat så jag fick inte handlat allt som stod på min lista. Så kan det också gå. Får fylla på det som jag inte fick med i dag vid nästa handlingstillfälle.

I dag ringde dom ifrån Borås Bilhall och ville att vi körde in till dom med husbilen i morgonförmiddag. Det verkar inte vara helt enkelt med att beställa rätt luftbälgar till husbilen. Var många frågor som som skulle besvaras och då ville dom ha husbilen på plats för att kunna göra det. Är ju väldigt bra om det blir rätt med en gång. Så då blir det att köra iväg i morgon igen.

Hade köpt frysta vårrullar i dag och dom åt vi tillsammans med kokt ris till middag i kväll. Det var längesedan vi åt det och vi tyckte det smakade väldigt gott nu. Är ju inte det minsta likt vårrullar som man äter på en kinakrog.

Visst är det så?

3 reaktioner till “Regn och hög luftfuktighet”

 1. Visst är det konstigt att det ibland är som när man skakar på en ketchupflaska.
  Vår delikatess har ofta goda rätter som de lagar. Köper ibland boef de borgoigne och tikka masala, vilket är supergott.

 2. Ni har det lika som vi har det att alla måste göra hopar sig i en klump och man får flänga än hit och dit. Vi pratade just om det idag och så kan det gå långa perioder då man inte har ett enda måste utan det lunkar bara på. Hade varit trevligt om det spred ut sig lite mer.
  Vi köper vårrullar i delikatessdisken och de är mycket godare än de frysta vi brukade köpa i Sverige.

  Ha det så bra!!

  1. Visst är det märkligt att det ska klumpa ihop sig ibland. Blir ju så tröttsamt.
   Är helt övertygad om att dom vårrullar ni köper i delikatessen är super goda.

Kommentarer inaktiverade.