Tvätt och lite annat

2022-05-23

Att gå upp ur sängen redan klockan 7 på morgonen är inget som jag gillar. Både kropp och själ skrek i kapp. ”Ligg kvar vi vill sova ett tag till.” Men tyvärr så blev det inte.

Kom iväg i god tid och körde till Närhälsan i Kinna. Hasse kom iväg i god tid till mottagningen och jag hade lite att fixa till i husbilen. Sedan var det bara att vänta på att Hasse skulle komma tillbaka. Satt och halvsov i min väntan. Och inte blev jag piggare av det.

Hasse kom också tillbaka efter drygt en timme. Han hade blivit väl undersökt och en del blodprover till hade tagits. Fanns inget akut som behövde åtgärdas omedelbart. Kanske kommer blodproverna att visa på att det möjligen finns något som kan åtgärdas så han kommer att må lite bättre. Finns kanske någon infektion/inflamation i kroppen som gör att han inte mår så bra för närvarande. Alla och allt kan ju inte vara på toppen alltid.

Vi körde sedan tillbaka till Seglora och Hasse stannade husbilen utanför tvättstugan så jag kunde ta två fulla tvättpåsar och gå in till tvättstugan med dom.

Hasse fortsatte och parkerade på vår plats.

Jag fyllde sedan en maskin med kläder och fick efter ett tag igång den. Är egentligen så enkelt men jag har lite för bråttom och låter inte maskinen ”tänka ” klart. Då bråkar den. Men efter en stund så var vi helt överens och den började göra sitt jobb. Tvättmaskinen är den maskin som verkligen har underlättat hushållsarbetet för kvinnor här i Sverige. Och kanske även i övriga världen.

Vädret var nu soligt , 14 plus och lite småblåsigt. Egentligen rätt så skönt. Var väldigt många som satt ute och njöt i solen under eftermiddagen här på platsen.

Tvättmaskinen gjorde sitt jobb och efter en del timmar så var jag nöjd. Då hade även torktumlaren torkat tvätten. Jag var då nöjd och allt hade hamnat på rätt plats.

Nu behöver jag inte tvätta på ett tag hoppas jag!

Till middag i kväll så åt vi skivor av fläskytterfilé men kokt potatis och Beasås. Smakade så gott och köttet var väldigt mört och utan ben och senor.

Vad vi gillar Rydbergs Beasås i plastflaska. Den är jättegod.

4 reaktioner till “Tvätt och lite annat”

 1. Vi mådde lite si sådär under flera veckor och det skyllde vi på coronan, men nu mår vi bra sedan ett tag tillbaka. Hoppas Hasse hittar tillbaka till ett må bra läge.
  Vi fick ett par regnskurar idag och då blev det shorts för mig.
  Har ett par bokade tider nu och absolut inte på morgonen 🙂

  Ha det så bra!!!!

  1. Blir kanske någon typ av medicinering, kommer snart besked från läkaren. Går inte lika snabbt här som hos er i Frankrike.
   Härligt med shorts.

Kommentarer inaktiverade.