Blåsigt

2022-05-14

Växlande molnighet, 14 plus och som vanligt nu för tiden väldigt blåsigt. Undrar varför det blåser jämt nu eller har det gjort det jämt vid denna årstid utan att man har funderat på det! Men vi hade en del sol idag och om man hittade lä så var det rätt så skönt.

Jag föredrar dock att sitta inne i husbilen när det blåser.

Men några promenader blev det och jag fick trycka ner min solskärm i ett stabilt läge så den inte skulle blåsa iväg på min stavrunda på morgonen.

Hasse kunde inte ha på sin keps i dag när han gick ut för då hade den flugit iväg mot nya okända mål. Hade nog aldrig hittat den igen!!

Kom hit några husbilar och även husvagnar i dag. Skulle gissa att några var hämtade från sin vinterförvaring.

Varför tror jag det? Jo för att det plockades ur lite av varje och kollades och sattes in igen. Markiser drogs ut och kollades och drogs sedan in igen. Det blåste rätt så mycket så det var ju inte så märkligt!! Alltså att dom drogs in igen.

Sitter nu och lyssnar på Mello finalen ifrån Turin i Italien och inte var det många bidrag som jag gillade.

Orkar inte att sitta uppe och lyssna på vem som kommer att vinna. Det kan jag ju läsa i morgon.

4 reaktioner till “Blåsigt”

  1. Vi har haft lite blåst idag men det har bara varit skönt. Idag har vi lyft täcket av poolen och börjat göra rent den efter vintern. Tar nog ett par dagar tills den är klar.
    Lite svalare ute idag +24 men i solen är det varmt.

    Ha det så bra !!!

    1. Snart dags för bad kan jag förstå. Härligt.
      Vadå svalare, 24 plus är ju varmt!!

Kommentarer inaktiverade.