Lite av varje

2022-05-12

Har det blivit höst igen? Inte enligt almanackan för där är det maj. Verkar som att vädret i dag inte alls bryr sig om det för det blåste väldigt starka vindar, 13 plus, mest mulet men inget regn.

Men det blir ju bara grönare och mer och mer blommer syns i marken och i trädgårdarna och det är ju avgörande för att konstatera att det faktiskt är vår. Fint att titta på. Hoppas att vädret snart visar att det är vår för det längtar vi efter. Sol och värme utan blåst. Gärna lite regn på natten så bönderna blir nöjda.

Körde strax efter kl. 1 mot Skene och det blev ett stopp vid MM. Trodde inte jag skulle behöva handla i dag igen men inköpslista sa något annat. Eftersom det var jag själv som hade skrivit den så var det så klart bara och gå och handla det. Var inte så mycket men något var helt klart mycket behövligt. Tog inte så lång stund och sedan fortsatte vi till parkeringen utanför Casablanca. Jag tog ut rullatorn till Hasse och placerade hans träningsskor i korgen och så gick han iväg till rehab för sin träning. Jag tycker nog att jag har börjat se att det går framåt. Inte med stormsteg men med lite myrsteg. Tycker det känns positivt. Rom byggdes inte på en dag, eller hur?

När han kom tillbaka så satte jag in rullatorn igen och placerade ryggsäcken med träningsskorna på sin plats.

Vi fortsatte sedan Din-X i Kinna där vi tankade en del liter diesel. Efter det blev det det ett stopp i Rydal där jag gick till lägenheten och hämtade posten. Var några brev i dag. Hasse fick kallelse till Närhälsan i Kinna för provtagning och läkarbesök, han mår tyvärr inte så bra för närvarande.

Jag fick ett brev från ÅFA med en ansökningsblankett för att få kredit på deras olika stationer. Den ska jag skicka in i morgon. Dom har väldigt bra rabatt på sina kort. Tack för tipset.

Fortsatte sedan till Seglora och parkerade på vår plats. Jag gick ut och satte i kontakten. Undrar hur många gånger jag gått ut och in i husbilen i dag?

I kväll åt vi bruna bönor med med stekt rimmat fläsk som var svålfritt. Smakade så jättegott och det är en av våra favoriträtter. Vi blev så jättemätta.

Lyssnade på radion som vanligt och så klart gick vår underbara Cornelia Jakobs vidare.

Och vi kunde även konstatera att det blev Färjestaden som vann SHL. Grattis till er.

Till avslutning av detta så pratade Karlavagnen i kväll så var det ikonen Christer Lindarw som hade ringt dit. Glömmer aldrig när jag såg honom för första gången på tv för många år sedan. Vilken fantastisk artist.

Men nu så är det tydligen kanske en ny show på gång! Hoppas på det.

Till slut ikväll så sa jag god natt till Dolly Partons senaste låt ”Big dreams” som bara är så bra.

4 reaktioner till “Lite av varje”

  1. Det har jag missat men ska snarast kolla på detta. Tack för tipset!!

 1. Tråkigt att Hasse inte mår så bra och hoppas det kan ordnas till det bättre med besöket hos närhälsan.
  Kan berätta att Christer Lindarw satt upp en cabaré i Sthlm redan med en fantastisk ensemble. Har sett en del av den och den är superproffsig.

  Ha det så bra!!!

  1. Det hoppas jag också och blodproverna ger ju bra resultat om vad som kan vara fel.
   Då var det något som redan finns. Allt denne kille gör är alltid superproffsigt eller hur?

Kommentarer inaktiverade.