Lite regnigt

2022-05-11

Slutade regna på natten men jag tycker det är bra med regn på natten, bättre än regn på dagen. Men det går ju inte att välja, det blir som det blir.

Morgonen var mulen, blåsig och 13 plus.

Innan kl. 10 körde vi till Borås. Det var bara lite trafik förutom genom Borås. Alltid kö på Kungsleden. Vi hade lite att uträtta idag men det gick rätt så fort. Vi var tillbaka i Seglora strax efter kl. 12.

Började sedan regna på eftermiddagen och vinden ökade. Absolut inget väder att gå ut i. Bra att jag gick min stavgång på morgonen innan vi körde för på eftermiddagen gick jag inte ut om det inte var absolut nödvändigt.

Har inga skor för regnväder som mina fötter gillar. Dom som jag har klämmer och trycker lite överallt och alltså använder jag inte dom. Blir lite vått om fötterna när jag går ut eftersom jag då bara har sandaler. Finns en del gräs och större och mindre vattensamlingar som jag försöker kryssar runt. Funderar på att köra till Visko i morgon och kolla efter något annat.

I morgon är det åter dags för att köra till Skene för Hasse ska träna på rehab.

I kväll så blev det stekta kycklingben med kokt ris och Thaisås. Vi gillar kyckling.

Tror faktiskt att det är rätt så vanligt.

2 reaktioner till “Lite regnigt”

 1. Sandaler är min melodi. Men så hat vi ju varmare väder här nere.
  Ja, vi är hemma igen och +26 är inte helt fel.
  Vi äter också mycket kyckling för det är gott.

  Ha det så bra!!!

  1. Tror du nu njuter av att vara hemma igen.
   Dessutom så kan man göra så mycket gott med kyckling.

Kommentarer inaktiverade.