Skärmtid

2022-05-10

Blåsigt har det numera varit varje dag sedan ett tag tillbaka. Växlande molnighet var det i dag och 13 plus. Hade ingen lust alls att gå iväg i dag men gjorde det ändå, stavgångspromenaden alltså. Kändes bra att jag inte fuskade med det.

På eftermiddagen vid halvtvå så började det regna och det var ett lätt sommarregn.

Vi körde iväg vid tvåtiden till Skene och var där vid halvtre. Hasse gick bort till rehab för sin träning.

När han kom tillbaka så körde vi till Lidl. Jag gick dit och handlade det som stod på listan plus lite till som väntat. Det var mycket folk där i dag och ibland lite lätt trängsel så jag fick några gånger ställa mig och vänta på att folk skulle flytta på sig. Jag vägrar trängas och vill ha stort avstånd till andra i synnerhet när jag är inomhus. Coronan är inte över så det gäller fortfarande att ha det i minnet.

Det var rätt så långa köer till dom två kassor som var öppna. Men så hade jag lite tur för det öppnade en kassa till bredvid den som jag stod i kö till. Då var jag snabb och gick dit och började packa upp mina varor på bandet. Så skönt att slippa köa.

Hemlagad pyttipanna med stekt ägg och rödbetor blev det till middag kväll. Smakade väldigt gott och det var ett tag sedan vi åt det. Som vanligt med HP sås till mig.

I morgon har vi inget inplanerat men vi kanske hittar på något ändå.

Tur man är väl vuxen och själv får bestämma sin skärmtid. Samt vilken skärm man vill använda.