Händer inte så mycket

2022-05-09

Växlande molnighet, lite blåsigt ifrån svag till måttlig vind. Det var en del sol och ca 12 plus. Nu har det varit utan regn i ett bra tag och naturen törstar. Enligt klart.se så kommer det att regna en del dom närmsta dagarna och det får vi väl se som positivt. Och då kommer naturen att blomstra och allt att slå ut i hög takt. Ser framemot det för då är ju verkligen våren på gång i snabb takt. Det ser jag verkligen fram emot och troligen många med mig!

I dag så kom det ett par campingvänner hit och parkerade sin husvagn bakom oss. Kul att träffas igen tyckte vi. Dom har tidigare haft husbil och vi har träffad dom många gånger under årens lopp. Och jag minns dom trevliga träffarna som detta underbara par ordnade för en hel del år sedan. Så roligt att tänka tillbaka på. Det var i Ringhals dessa trevliga träffar var. Kan ju bara tacka för dessa härliga träffar.

Det där såret som jag orsakade mig för något tag sedan läker ihop men inte alls bra. Det hade jag inte förväntat mig att det skulle göra. Bytte bandage i dag och det såg inte alls bra ut. Men det hade slutat att blöda och efter att ha varit öppet några timmar och var torrt så satte jag på ett nytt bandage. Det gör inte ont och jag tror det att det om några dagar kommer att bli bättre.

I morgon så är det dags igen för Hasse att göra ett pass till på rehab så då kör vi till Skene igen. Blir även ett stopp vid Lidl för nu är det dags för kolsyrat vatten och lite Cola inköp där. Lite annat lär hoppa ner i kundvagnen som brukligt är.