Tungt

2022-05-08

Rätt så blåsigt, sol och bara lite moln, 13 plus. Blev mer moln under dagen som sedan drog iväg och sedan kom tillbaka. Verkligen växlande väder under dagen. Men det var skönt att kunna sitta med öppen dörr under dagen.

Helgbesökarna som var här och besökte serviceplatsen kom under förmiddagen för att tömma sina latrinkasetter och även gråvattentankar. Jag tog det lugnt och väntade med detta tills på eftermiddagen. Tror jag hade missat en dag för kassetten var väldigt tungt. Det var med ett grymt stönande som jag lyckades lyfta upp den. Kollade sedan på min almanacka och visst hade det gått en dag för länge. Inte alls konstigt att jag då stönande när jag lyfte upp tanken. Sånt händer ibland. Men jag klarade av det!! Vill inte att det ska hända igen för jag gillar inte när det blir så tungt. Men jag är ju inte perfekt så det kommer nog att hända igen!

Blåste lite mindre på eftermiddagen och passade då på att ta några kortare promenader. Var rätt skönt när man kom i lite lä för blåsten.

I kväll så åt vi kantarellstuvning i pannkaksrullar med riven ost på. Smakade jättegott.

Något att tänka på