Besviken

2022-05-06

Uppe strax innan 8 på morgonen och det var alldeles för tidigt. Vi skulle ju vara hos Borås Bilhall klockan 9.30 och det tar ungefär 40 minuter att köra dit och vi ville ha gott om tid på oss. Packade ner allt löst, vilket inte är mycket, och så kom vi iväg vid 8.30. Kom fram i god tid vilket vi gillar.

Lämnade nycklarna i kundmottagningen och gick bort och satte mig med Hasse i väntrummet. Satt där och kollade lite på internet. Efter drygt en halvtimme så kom kundmottagaren dit med våra nycklar. Tyvärr, sa han, så var det fel fläktmotor. Det var något med några piggar som inte stämde. Skulle tydligen vara 4 men denna hade bara 2. Bara att köra ”hem” igen.

Jag var så trött när husbilen var parkerad igen och jag hade satt i kontakten så jag gick in och efter lite plockande satte jag mig i min soffhörna för att sova lite. Hade ju inte fått sova färdigt i morse. Det var skönt och behövligt.

Vädret var under dagen mulet och väldigt blåsigt och det var kallt, endast 12 plus och kändes som 8.

Kom hit några husbilar under eftermiddagen och parkerade. Blir nog inte så många här under helgen eftersom vädret troligen kommer att bli kallt och blåsigt. Visst är det en väldigt kall vår i år?

Värmde revben i kväll och det smakade så gott tillsammans med Rydbergs potatissallad. Vi blev så mätta.

Ibland så dyker det upp ett talesätt/uttryck på en del olika sidor. Tror inte det är en tillfällighet att just detta har förekommit på en del olika sidor hos olika skribenter dom sista dagarna.

”En spade är ändå en spade” hur man än försöker vrida till det!