Så glad nyhet

2022-05-05

Mulen morgon, 10 plus och fortfarande lite blåsigt. Blev en stavgångspromenad även idag och det kändes lite jobbigt. Men jag tänker kämpa på med detta, kan väl bara bli bättre tycker jag!

På förmiddagen så ringde dom ifrån Borås Bilhall och talade om att fläkten till kupéfläkten nu hade kommit. Fick tid till i morgon och vi ska vara där halvtio. Blir en tidig morgon igen men vi vill ju så gärna få detta fixat så snart som möjligt. Hoppas nu att det är rätt fläkt som väntar på att bli satt på plats. Kan ju aldrig vara säker på något, eller hur?

Körde vid 1-tiden till MM i Skene. Dags igen för att fylla på kyl, frys och andra förråd. Det blir ju så när man inte har så där jättestora förråd som man hade när man bodde i villa. Då handlade man jättestora paket med t ex hushållspapper/toapapper. Och även storpack med det som var fryst. Storpack och något billigare. Nu småpack och något dyrare, så är det!! Och dessutom en del mindre inkomst för att man nu är pensionär. Har jag gjort något fel undrar jag??

För några år sedan så träffade jag en dam på ICA Maxi i Borås som alltid köpte mat/kött med kort datum. Det brukade jag också göra och oftast så fryser jag in det direkt. Här fanns det pengar att spara.

Denna kvinna hade fyllt sin egna frys och lånade nytt utrymme i sina grannars/vänners frys. Men nu önskade hon få kontakt med några fler som hon kunde hyra frys av. Undrar hur det gick för henne?

Fortsatte sedan till Skene och parkerade som vanligt utanför Casablanca på deras parkering. Jag plockade ut Hasses rullator och satte dit korgen som jag sedan satte dit hans träningsskor i. Sedan så rullade han iväg till sin rehab träning. Hoppas att det gör någon nytta!! Men har tyvärr inte märkt några framsteg hittills. Men hoppas att det kommer efter några fler veckor med träning! Måste ju säga att han verkligen kämpar på!

Vi körde ju sedan ”hem” till Seglora igen,

Det första vi gjorde där var att köra till serviceplatsen för att tömma gråvatten. Det var fullt till 75% enligt mätaren. Körde in på serveplatsen och jag dirigerade vår husbil på att stanna på rätt plats. Det var det inga problem med. Tog en stund att tömma tanken. Sedan då körde Hasse och parkerade husbilen på vår hyrda plats.