Hämtning av paket!

2022-04-29

Liten promenad med stavarna blev det i morse. Tyckte det gick bättre i dag, hittade rytmen med vänster ben och höger arm och tvärtom.

Det var 13 plus, svag vind och lite molnigt med en del sol emellanåt.

Väntade i dag på ett paket ifrån Apoteket som jag beställde i förgår. Det skulle levereras i dag till Instabox hos MM i Skene. Fick leveransbesked att det skulle komma dit 16.10 på eftermiddagen. Tiden ändrades under dagen och det sista budet var att det skulle komma 17.40.

Vi körde till Skene vid fyratiden för jag hade lite att handla som vanligt. Det var många bilar på parkeringen men absolut ingen trängsel i affären. Fick handlat det som jag skulle. Baxnade över priset på fläskkotlett med ben, 118:- kilot. Köpte två till priset av 42-:. Dom ska i morgon tillagas med mycket stor omsorg.

Men nu var det ca 30 minuter kvar tills mitt paket skulle komma hit. Gick tillbaka till husbilen och packade in maten i kyl och skåp. Satt sedan en stund och väntade och så såg Hasse sedan att Instabox bilen parkera utanför ingången. Då gick jag dit.

Stod en stund och tittade på när killen från Instabox la in paketen i olika fack. Såg att mitt paket från Apoteket hamnade väldig högt upp och dit skulle jag inte nå. När killen var klar med alla paket så tog jag kontakt med honom och förklarade mitt problem. Så klart hjälpte han mig eftersom han omedelbart förstod mitt problem. Han fick koden och hämtade mitt paket. Så fick jag mitt paket och gick hem med det.

Nu så var allt klart och vi körde tillbaka till Seglora och parkerade på vår plats. Hade kommit hit några fler ekipage när vi hade varit borta och det kom några till under kvällen.

Jag öppnade mitt paket och det innehöll en massa produkter för att jag skulle kunna hantera mitt sår på mitt ben. Började omedelbart med detta. Rengjorde det och det såg bra ut och gjorde inte alls ont. Möjligen lite när jag sprayade lite rengöringssprit på såret. Satte på ett specialplåster. Det blödde igenom efter någon timme och då satte jag på ett nytt. Och nu på kvällen så känns det bra.

Blev lättlagat i kväll vilket innebar hamburgare på en limpskiva med stekt ägg, smältost och lite goda tillbehör.

Hoppas nu att mitt sår på benet ska läka fint.

3 reaktioner till “Hämtning av paket!”

 1. Hoppas verkligen ditt sår läker fint nu.
  Ägg och bacon är så gott och man kan göra så mycket av det.
  Ta det försiktigt med stavgången så du inte överanstränger dig. Det finns flera olika appar som du kan ladda ner och få bra instruktioner från.

  Ha det så bra !!!!

  1. Såret läker bra nu tycker jag.
   Tar det lugnt med stavgången. Har kollat många appar och kollat. Tycker det nu känns bra.

Kommentarer inaktiverade.