Något fel!!

2022-04-30

Valborgsmässoafton i kväll och sista dagen i april. Dagen börjad med sol, svag vind och 13 plusgrader. Gick en liten stavgångspromenad och i dag så kändes det väldigt bra tyckte jag. Helt klart är jag nu på gång och det känns bra.

Blev lite småmolnigt under dagen men fortfarande rätt så skönt väder tyckte vi. Kunde en stor del av dagen sitta med ”allt öppet”. Så skönt tyckte vi.

Jag använder webbläsaren Chrome och tycker den är den bästa. Men i dag så fungerade den inte med Facebook. Helt stendöd typ. Fattade inte varför! Då skiftade jag webbläsare och gick över till Edge och där funkade FB helt perfekt. Lite märkligt och undrar varför. För mig är det inga problem att skifta webbläsare för åtkomst till det jag vill kolla på. Edge är ju bra men jag tycker Chrome är bättre. Har ju nu allt inställt där så det jag vill kolla på är lätt att hitta. Använder endast Edge för FB som det fungerar för tillfället. Undrar varför det är så för närvarande?

I kväll så åt vi svensk kotlett och det smakade väldigt bra. Men det var dyrt. Kostade 119:- per kilo. Hittade några bitar som det inte var så mycket ben i. Betalade för två kotletter 42:-spänn. Det smakade väldigt gott med kantarellsås till. Och torkade kantareller har vi gott om.

2 reaktioner till “Något fel!!”

  1. Hade det problemet med edge tidigare och ingenting fungerade så jag bytte till chrome. Jag vet inte om det kan fungera men leta upp chrome på internet och installera om den. Så brukar jag göra när något hakar upp sig. Kan vara en uppdatering som inte är som den ska. Det är ju lite av trial and error man får hålla på med.

    Så bra att stavgången verkar fungera för dig.

    Ha det så bra !!!

    1. Tack för tipset med installera om. Ska jag lägga på minnet.
      Det känns bra med stavarna.

Kommentarer inaktiverade.