Träning

2022-04-28

En del moln idag, 13 plus på förmiddagen och det var en temperatur som höll i sig under dagen. Blev kanske lite varmare när solen tittade fram emellanåt och möjligen uppemot 18 plus. Kanske till och med lite varmare. Tyvärr så blåste det en del som vanligt.

I dag så provade jag att gå med mina stavar. För att vara första gången gick det rätt så bra tyckte jag. Blev inte så långt men det kändes faktiskt som lite mer effektivt. Fick under denna korta promenad upp lite mer flås och det kändes bra tyckte jag.

Detta kommer jag att fortsätta med varje dag har jag tänkt mig. Kanske till och med två gånger om dagen. Jag vill så väldigt gärna förbättra min kondition och att kunna promenera lite mer igen.

Vid 2-tiden körde vi till Skene. Dags för Hasses träning på rehab. Parkerade husbilen där vi brukar stå. Jag tog fram rullatorn till Hasse och så gick han iväg. Jag pysslade en stund med lite av varje och satte mig sedan och läste. Absolut ingen städning.

Hasse kom tillbaka efter ca 1 timme och då var han bra trött. Körde sedan tillbaka till Seglora och ställde oss på vår plats.

I natt och i dag har jag nästan inte alls ont i såret och det är ju bra.

Till middag i kväll blev det isterband med dillstuvad potatis och rödbetor. Smakade mycket gott.

2 reaktioner till “Träning”

 1. Kanske bättre att gå två korta promenader än en lång med stavarna.
  Känner mig en del skyldig för jag borde också gå mer, men det får bli när vi kommer hem igen. Bra att skyffla på framtiden eller hur?

  Ordna nu till lite varmare väder tills vi kommer upp till Sverige nu då 🙂

  Ha det så bra !!!

  1. Alla promenader räknas. Allt kan läggas på
   framtiden. Bara man mår bra i nutiden.
   Tror inte att det blir bättre väder i framtiden.

Kommentarer inaktiverade.