Underbar höstdag

Här var vi det året som står på bilden. Mycket trevlig plats. tyckte vi.

2021-10-12

I dag var det en fantastik underbar höstdag. Klarblå himmel och inte ett moln. Svalt på morgonen, endast 9 plus och bara en svag vind.

Gick en promenad i den friskt något krispigt svala luften och det kändes skönt. Fortfarande i shorts och utan stumpor i sanddalerna. Men med långärmad tröja under västen.

Vi körde till Borås vid halvelvatiden och parkerade utanför ICA Maxi. Byggs en del där nu så antalet parkeringsplatser har minskat rätt så rejält. Men det fanns plats för oss.

Hasse tog sig sedan till Tandläkargruppen där han har sin tandhygienist. Han kom tillbaka efter ca drygt enochenhalv timme. Under tiden han var borta passade jag på att städa lite vilket alltid behövs. Fattar inte var allt damm och smuts kommer ifrån. Kanske är det så att husbilen inte är så tät och det kommer utifrån?

Vi körde sedan tillbaka till Seglora och parkera igen på vår plats. Satte i elkontakten och så var allt som vanligt igen.

Samlade sedan ihop det som ska tvättas i morgon. Det är en hel del och hoppas det får plats i tvättmaskinen. Har valt att använda tvätt och tork på campingen för det är enklare än att köra till Rydal för att tvätta. Där är det bra maskiner men en verkligt djävla hemskt trappa att ta sig ner för och sedan upp för. Flera gånger till och med. Här kostar det en liten slant men är så mycket bekvämare så det får det vara värt.

På kvällen kom grannen med nyckeln och jag gick dit med min påse och satte dit den där. Blev imponerad av hur rent och fint det var. Tyckte det var bra att ha påsen på plats tills i morgon. Gäller att komma ihåg att få med tvättmedel för det glömde jag ta med mig ikväll.

Färdiga färska hamburgare med lite lättstekt lök och råstekta potatisklyftor och stekt ägg och Bostongurka smakade jättegott i kväll.

Så i morgon ska jag upp tidigt för min tvättid börja klockan 8 på morgonen. När jag har matat tvättmaskinen så går jag nog hem och lägger mig igen någon timme. Tror jag!

I kväll när klockan var halv elva så var det 5 plusgrader ute. Fy tusan vad kallt men vi hade det varmt och skönt i husbilen.

Enligt FMHI så ska det bli en solig och fin höstdag i morgon också så det ser jag fram emot.

Men så är det för mig. För det mesta i alla fall.

2 reaktioner till “Underbar höstdag”

 1. Tidig morgon för dig också idag då :).
  Vi stannade uppe så det nickas lite då och då här ikväll.
  Det har nog inte varit varmare här om nätterna men det ska bli lite mer plus om nätterna framöver. På dagarna är det riktigt gassigt.

  Blev Beuf de bourgoigne för oss igår och det är så gott.

  Ha det så bra!!!!

  1. Mm var tidigt i dag.
   Vilken god middag ni åt, har inte ätit detta på år och dag.

Kommentarer inaktiverade.