Enkelt med tvätt i dag

2021-10-13

Vaknade i god tid innan åtta i morse. Segade mig upp ur sängen och tog på mig lite kläder. Greppade tag i tvättmedlet och gick bort till tvättstugan. Upptäckte att jag hade glömt nyckeln och fick gå tillbaka efter den. Hasse hade precis kommit upp och kunde då räcka mig nyckeln. Gick åter mot tvättstugan och öppnade och gick in. Matade tvättmaskinen och satte igång den. Sedan så återvände jag hem och gick och la mig i sängen igen. Det var endast 3 plus ute och frost på gräsmattan.

Somnade tyvärr inte om men det var skönt att ligga kvar i sängvärmen och lyssna på radion.

Efter en timme så tyckte jag det var dags för att gå upp och gå ut på en liten morgonrunda. I dag tog jag på strumpor och även långa brallor för det var fortfarande kallt, nu endast 4 plus och en del frost i gräset.

Efter en och en halv timme så var det dags för att flytta över tvätten till torktumlaren. Där skulle det tumla runt i 1 timme och 30 minuter ca. Halv ett så gick jag dit för att hämta min rena och torra tvätt. Och det hade verkligen blivit väldigt rent och mycket torrt. Dom har helt ny utrustning här med en ny tvättmaskin och en ny torktumlare av märket Miele och dom är verkligen superbra. Kostar endast 25:- per styck att använda och det är det verkligen värt. Är ju så bekvämt att gå dit, nära och bra och rent och fint.

På eftermiddagen så kom det en husbil hit med ett par gamla husbilsvänner till oss. Kul att se er igen men jag fick tyvärr inte pratat med er i kväll men det gjorde Hasse. Hoppas vi ses i morgon innan vi lämnar Seglora.

I kväll blev det stekt kycklinglår med kokt ris och Thaisås och det smakade gott som vanligt.

Blev en del över för det var stora kycklinglår. Gillar sedan blandade rester en annan dag.

I morgon har vi tänkt att lämna rofyllda Seglora Camping för att köra till livliga Kinna resecenter för några dagar. Får se hur det blir?

4 reaktioner till “Enkelt med tvätt i dag”

    1. Nytvättat doftar gott.
      Kylan börjar att smyga sig på nu.
      Tror att vi långsamt börja köra söderut på söndag.

Kommentarer inaktiverade.