Lite svalare

2021-10-10

Lite svalare i dag endast 7 plus på förmiddagen och inte så mycket varmare senare under dagen heller.

Söndag i dag och då var det dags för helgbesökarna att åka hem igen. Var några stycken som besökte VA innan dom körde iväg.

Närmsta grannen kom hit och överlämnade en fin rökt röding till oss. Den smakade verkligen gott. Han har fiskat och rökt den själv. Tack så mycket.

För övrigt har vi inte gjort många knop idag. Kollat på internet och läst precis som vanligt. Jag försöker att komma ut på några promenader men det blir bara enstaka förutom den på morgonen. Jag vet liksom inget annat sätt att börja min morgon på!! Finns dessutom ingen anledning att ändra på det heller.

I morgon kör vi till Borås för att få andra dosen Covid-19 vaccin. Skönt att få det gjort. Hoppas det inte gör lika ont som förra gången.

Sedan kör vi till Vianor för att byta däck på framhjulen. Sommardäck eftersom vi räknar med att åka söderut i vinter.

Fortsätter sedan till MM för nu behövs det fyllas på med lite kylvaror igen.

Visst är det så.

3 reaktioner till “Lite svalare”

  1. Att vara ute och gå har hjälpt mig många gånger. Innan jag skaffade min Ragnar (bordercollie) var jag ute och gick själv varje helg. Så skönt att gå ifrån alla ledsna tankar och bara se naturen ett tag. Började gå när jag bodde i Luleå och hade det jobbigt. Sedan dess har jag ofta gått för att må bra.

    Ha det så bra!!!

    1. Att promenera och då i synnerhet i naturen har en läkande inverkan på mig i alla fall. Att bara låta benen gå och huvudet att få jobba lite och få rensa upp. Sedan så känns det bättre. Alla har vi jobbiga perioder i våra liv.

Kommentarer inaktiverade.