Lugnt och trevligt

2021-10-09

Åter en mulen dag och ingen vind. Det var 9 – 15 plusgrader under dagen. Den svalare temperaturen på förmiddagen och den något varmare mitt på dagen/eftermiddagen. Absolut helt OK för att vara en bit in i oktober. Känns inte så kallt faktiskt. Går fortfarande utan strumper i mina sanddaler. Och även i shorts eller halvlånga brallor. Är inte alls så illa för att vara i oktober.

Har bestämt mig för att inte frysa och än så länge funkar det bra. Man ska ju frysa in hösten och svettas in våren sa min mamma och det har jag hört i från flera håll. Tycker det stämmer så bra.

I dag så var det en hel del folk på campingen med husbil/husvagn. Några står bakom oss och dom gick väldigt ofta förbi oss under dagen. Var väl på väg till toa/dusch eller kök eller något annat. Vad vet jag. Men det var rätt så livligt här under dagens ljusa timmar. Sedan så lägrade sig lugnet över campingen när det mörknade och alla gick in till sig för att göra det man gillar att göra. Äta, titta på tv, spela spel eller vad nu som stod på agendan denna lördagskväll.

2 reaktioner till “Lugnt och trevligt”

  1. En del har nog väldigt mycket spring i benen och kan inte ta det lugnt. Vi har också märkt att en del rantar fram och tillbaka hela dagarna.
    Jag har fallit till föga och tagit på mig sockor nu. Det värsta jag vet är att frysa och lite därför vi flyttade.

    Ha det så bra!!!

Kommentarer inaktiverade.