Saknaden är stor

2019-09-29

Vindstilla, mulet och 15 plus. Blev en morgonpromenad i dag också. Men det ger mig inte så mycket som när jag promerade med Zacko. Även om det blev kortare promenader i långsam takt det sista året.

Jag känner mer och mer, efter att ha tänkt tillbaka en tid, att jag tog rätt beslut att låta Zacko flytta över till regnbågshimlen. Han var ju faktiskt ingen glad vovve längre. Var inte så mycket svansviftande mer det blev mer och mer sällan. Ibland när han fick nosa på någon gammal bekant så kunde det bli två, tre viftningar. Och han som förr älskade att att hoppa och gilla när han träffade på nya och gamla bekanta. Han formligen älskade att träffa folk och han verligen älskade alla. Det kan alla intyga som har träffat Zacko.

Men jag saknar honom väldigt mycket. Är så tomt här i husbilen.

Dagen här på campingen var helt händelselös. Inte många fritidsfordon som nu är kvar här. Mest det som kallas för långliggare. Vi räknas inte riktigt till dom eftesrom vi bara ska vara här en månad.

Det var mycket lungt här i dag och livet gick som man brukar säga sin gilla gång. Alltså allt var som vanligt.

I morgon så tänker vi ta oss en liten tur till Kinna. Det finns ett paket att hämta hos Frendo till mig. Och finns även ett typ brev i postlådan i Rydal. Det hoppas jag att vi ska fixa i morgon. Tror att vi även då tar en tur till Skene och då passa på att handla lite på Lidl.

Vi har även en trasig strålkastare på vänster fram som vi tänkte att fixa till hos Meca i morgon. Men vi tänker att byta båda för går en sönder så går även den andra snart också. Så brukat det att vara.

2 reaktioner till “Saknaden är stor”

 1. Jag klarade ju inte att vara utan hund då Ragnar min första bordercollie blev påkörd av en bil och somnade in. Satt i en hel vecka och letade ny hund. Så kom Berrie min andra bordercollie in i mitt liv. Han som blev min älskade tröstehund. Efter det har vi alltid skaffat en ny innan det varit dags att säga hejdå till någon vän.
  Tomheten utan tassarna som går omkring hemma är jobbig.
  Vissa dagar går det bra och sedan dippar allt och saknaden blir jobbig.
  Har en bekant här nere som kör till ett ställe där folk dumpar katter och ger dem mat. Idag skrev han att det nu var ca 30 st katter och även kattungar där. Önskar vi kunde ha en katt även om jag inte är kattmänniska. Jag hade gärna tagit hand om någon men det vill inte våra hundar.
  Ha det så bra !!!

  1. Tomheten är jobbig. Överallt finns det ju saker som påminner om Zacko.
   Fattar inte att folk dumpar katter men så bra att någon ger dom mat i alla fall.

Kommentarer inaktiverade.