Vad detta är hemskt

2021-09-28

Dagen började med regn och det var en fortsättning på nattens ihärdiga regnande. Det var faktiskt hela 15 plusgrader och ingen vind. Men jag fick ta på mig den så kallade regnutrustningen som jag har i husbilen. Jag gillar den inte men den fungerar bra för att hålla mig torr och varm när det regnar när jag går på en promenad.

Lite senare på dagen blev det soligt och endast lite små söta molntussar på himlen. Nu blev det väldigt skönt att sitta ute och det blev upp till nästan 20 plus i solen. Bara att njuta av några korta promenader samt att kunna sitta med allt öppen.

Blev mycket internet och läsning i dag och det trivs jag med.

Varvade med några promenade i det härliga septembervädret.

Är rätt så trist att gå ut utan Zacko. Vilken glädjespridare han var under sina år hos oss. Saknaden är stor.

I dag så blev det mest en del på internet och en del läsning och det var som vanligt rätt så trevligt.

Men en del var inte alls trevligt idag och det var detta.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/explosion-i-goteborg-stor-insats

Bara så hemskt. Och våra tankar i dag går till alla som har blivit drabbade av av detta.

2 reaktioner till “Vad detta är hemskt”

  1. Håller med dig om att något måste ju göras. Buset verkar få härja fritt på en del platser.
    Hoppas att ni får ha kvar Kuma ett bra tag till.

  2. Det som hände i Göteborg är hemskt och man undrar vart detta ska sluta. Dags för myndigheterna att sätta på hårdhandskarna tycker jag.
    Här i Frankrike har president Macron beslutat med senatens godkännande att stänga 14 stycken moskéer som spridit terroristiska budskap och utvisning av dess mullor. Vet inte om det hjälper men man måste ju göra något tycker jag.

    Nog är det trevligare att ha en hund med sig på promenaderna tycker jag också. Men vill inte tänka på att Kuma kan lämna oss när som helst. Inte för att han är dålig men han är ju gammal nu.

    Ha det så bra!!!

Kommentarer inaktiverade.