Inget nytt

2021-09-26

Lätt molnigt och bara 8 plus på morgonen. Men det blev snabbt varmare när solen visade sig och det blev 15 – 20 plus under dagen. Lika härligt väder även i dag.

Under förmiddagen var det många som lämnade campingen. Stundtals var det lite kö till VA platsen. Dom flesta vill ju ha tomt och fullt i respektive utrymme när man forsätter antingen man ska hem eller resa vidare någonstans.

Blev lite ödsligt en stund men det fyllde på lite sedan under eftermiddagen.

Den soliga dagen över gick till en långsam skymning då solen gick ner och det blev snabbt svalare. Då blev det tomt på folk som suttit ute under dagen, drags att dra sig in i värmen husbilen eller husvagnen vilket man nu har.

I morgon blir det en tur till Borås för att uträtta lite ärenden.

2 reaktioner till “Inget nytt”

  1. Fin höstdag ni haft, men en aning kyligt på morgonen.
    Känner lite på mig att du räknar dagarna från sista dagen med Zacko. Jag är ju sån och har olika minnesdagar i min almanacka då mina änglahundar fyller år och när de flugit upp till regnbågsbron.
    Kanske lite löjligt men sådan är jag och vid de dagarna tänder jag gärna ett ljus och tänker en stund på allt fint just den hunden gav mig.
    Ha det så bra !!!

    1. Så fint du har det med dina minnesdagar. Det har jag också. Känns så bra att minnas dom hundar som vi har älskat.

Kommentarer inaktiverade.