Fixat till vår AC

2021-09-23

Vaknade till en mycket regnig morgon. Det öster ner vatten över oss och utanför var det stora vattensamlingar. 15 plus och ännu så länge endast en svag vind.

Nu tog det verkligen emot att gå ut. Men jag hade bestämt mig. Plockade fram kängor och regnjacka och klädde på mig och gick ut i ösregnet. Inte var det speciellt behagligt men nu var det som det var.

Kryssade runt mellan alla dom stora vattenpölarna för att komma ut till den asfalterade vägbanan. Det var inte lätt. Började blåsa en del. Men jag hittade en bättre väg när jag gick hem. Inte så där mycket vatten men tillräckligt för att försöka gå runt vattenpölarna. Höll mig faktsikt rätt så torr och varm om fötterna. Skönt.

Vi körde sedan iväg vid halvtio för att parkera utanför Meca i Kinna strax innan tio. Fick vänta en stund men halv elva så var det då dags för oss och Hasse körde fram husbilen för att få plats med motorhuven under taket. Det funkade jättebra och huven till motorn öppnades. Den där AC maskinen kopplades in och sattes i arbete. Den jobbad länge och vi kunde bara sitta och vänta. Vilktet vi gjorde i en del timmar. Det visste vi att vi skulle få göra. Kollade på internet en del och läste en en del. Så tiden gick rätt så fort. Med en bra bok så går tiden allltid fort, eller hur?

När klockan var tre så var det klart och vi kollade att vår AC fungerade igen och det gjorde den. Hade då även fått nya vindrutetorkare vilket verkligen behövdes. Betalade och körde till MM för att göra av med mer pengar. Men mat måste man ju ha. Men ibland så känns det som att man måste fylla på jämnt.

Det enda som fyller på sig själv är flugor och dom är vi så trötta på. Tror att vi har en egen uppfödning av dom här i husbilen. Dom är i alla falla väldigt hemkära och vägrar att flytta ut. Vi är så trötta på dom.

2 reaktioner till “Fixat till vår AC”

  1. Såg på nyheterna igår att det skulle bli busväder hos er. Duktigt gjort att ändå gå ut och promenera. Då jag mått som sämst har jag alltid varit ute och gått. Det rensar huvudet väldigt bra och min tröstehund Berrie och jag gick långa sträckor i Göteborg. Min älskade bordercollie fick komma till landet som jag lovat och vi fick många fina år nere i skåne.
    Andra bra sätt att fördriva tiden på är ju som du skrev att läsa.

    Håll ut och andas !!!

    1. Det är skönt att promenera och dessutom hälsosamt.
      Det är viktigt att andas på rätt sätt.

Kommentarer inaktiverade.