En vecka sedan

2021-09-24

Vilken solig och skön morgon det var idag . Tog faktiskt en väldigt lång och skön sovmorgon idag. Lämnade inte sängen förrän en bra stund efter nio. Och var härligt att bara ligga och dra sig. Blev sedan en långsam skön promenad i det härliga sensommarvädret där solen lyste ner över oss.

Eftersom det fanns en massa pigga och vakna personer vid incheckningen så stannade jag till en stund där och pratade med alla trevliga människor som var där. Det var mysigt tyckte jag.

Så här ser mina favorit kossor ut. Dom lyssnar så bra när jag pratar med dom. Deras söta små öron rör sig hela tiden mot mig när jag babblar på.

Här nere mot ån så finns det fler kossor som fridfullt går och käkar gräs och andra grödor. Och deras svansar viftar hela tiden för att vifta bort en massa flugor och annan ohyra. Även öronen viftar troligen av samma anlednings.

Vädret ska ju bli soligt i helgen och då är det nog många som känner för att komma hit och njuta av det fina sensommarvädret.

I kväll gjorde jag en väldigt god köttgryta med fläskkarré i småbitar, lök och en hel del kryddor. Smakade verkligen jättegott med kokt potatis och lingonsylt. Och så bra att det blev till ytterligare en middag som hamnade i en plastbytta som sedan hamnade i frysen. Så bra att ha när vi sedan ska köra söderut. Dags att börja se till att det finns lite i frysen som är enkelt att bara värma under resan.

Under eftermiddagen så kom det hit många husbilar och husvagnar. Tror att det är fullt på campingen och bara ett fåtal lediga platser på ställpltaserna för husbilar. Det ska enligt väderprognosen bli soligt och hyfsat varmt under helgen och därför är det troligen många som vill komma ut och njuta i den fina natur som det här erbjuds.

I dag är det en vecka sedan jag tog bort Zacko och det har varit en tung dag. På eftermiddagen i dag så fick jag ett bakslag och blev bara så ledsen och mina tårar trillade ner för mina kinder. Vad jag saknar min lilla underbara hund.

2 reaktioner till “En vecka sedan”

 1. Härligt att ni fått så fint väder. Bakslagen kommer att komma med jämna och ojämna mellanrum. Än idag kan jag gråta över någon av våra hundar och känna saknaden i hjärtat.
  Då tittar jag på våra båda fina hundar vi har nu, pussar på dem och är tröstad.

  Ha det bra bland kossorna som är så fina!

  1. Man måste få släppa fram sina känslor när dom vill komma ut.
   Ja du har verkligen två fina hundar att kela med.
   Alla som hundar och människor som vi har mist genom livets gång har
   sin speciella plats i våra hjärtan.

Kommentarer inaktiverade.