Lite deppig i dag.

2021-09-21

Morgonen var mulen även idag och det var 10 – 15 plusgrader, svag vind. Tyvärr ingen sol under hela dagen men några kortare regnskurar. Blev lite vattenlplölar på sina ställen. Dom får man gå runt när man som jag bara går i mina favortisanddaller. Gillar inte heller att gå i gräset för då blir jag våt om fötterna men både skor och fötter torkar väldigt fort. Använder inte strumpor för närvarande.

Segade mig runt den så kallade ”hundpromenaden” i morse. Det gick trögt men jag gjorde det i allla fall.

På eftermiddagen kom det lite mer regn men bara i korta skurar. Passade på att ta några korta promenader när det var uppehåll. Känner att jag måste röra på mig lite iband.

Känner mig rätt så deppig och det är nog rätt så normalt när man har mist en högt älskad familjemedlem.

I kväll så blev det en god ägg och baconmacka med massor av ketschup. Det var rätt så länge sedan nu. Smakade gott.

2 reaktioner till “Lite deppig i dag.”

 1. Tomt att gå vägen utan vännen nu. Lätt att tårar kommer i ögonen och att tänka tillbaka.
  Må tiden läka alla sår som man säger.

  Konstigt nog går dagarna ändå och livet med det.

  Ha det bra !!!

  1. Så är det. Många tårar nu.
   Men ärren finns kvar men dom lär man sig att leva med. .
   Och livet går vidare

Kommentarer inaktiverade.