Är fortfarande så sorgsen

2021-09-20

Helmulen morgon, 15 – 18 plus under dagen och nästan hel vindstilla. På eftermiddagen så kom det en liten kort regnskur och efter det så titta faktiskt solen fram en liten stund.

Då var det några här som passade på att samlas ute för lite trevligt umgänge. Hoppas att dom hade det trevligt, så lät så i alla fall. Jag var inte bland dom för jag känner för närvarande inte något behov av att umgås. Jag är tacksam för att jag blir lämnad ifred här för jag är så otroligt ledsen. Jag kommer att ta kontakt med er alla underbara människor här på Seglora camping när jag känner att jag är beredd för det.

Jag läste klart ”Kallt blod” av Robert Bryndza i dag och det var ytterligare en bok med Erika Foster i huvudrollen och med alla hennes kolleger på polisstationen i London. Mycket spännande och grym historia i ett högt tempo, Det händer hela tiden något är aldrig långsam, Väldigt bra tycker jag och ser fram emot nästa bok i denna serie.

Baksidestext:

Resväskan var rostig och anfrätt och Erika fick göra flera försök, men till slut gav den med sig och öppnade sig när hon dog upp blixtlåset. Ingenting hade kunnat förbereda henne på vad hon fick se i den.

När en illa medfaren resväska med en styckad man spolas upp på Themsens strand blir kriminalkommissarie Erika Foster chockad. Men det är inte första gången hon stått öga mot öga med ett så brutalt mord.
Två veckor tidigare hade en ung kvinna hittats död i en likadan resväska. Vad finns det för koppling mellan de två offren? När Erika och hennes utredare tar itu med fallet inser de snabbt att de är på jakt efter en seriemördare och att han redan har gjort sitt nästa drag.
Men precis när Erika börjar närma sig mördaren utsätts hon för ett våldsamt angrepp. Tvingad till konvalescens och med sitt privatliv i spillror tycks allt samverka för att hejda henne. Men ingenting kan få henne att ge upp.
Så vänds allt plötsligt på ände. Två fyraåriga tvillingflickor, döttrar till en av Erikas kollegor, är i livsfara. Ska Erika lyckas rädda de oskyldiga barnen fast tiden håller på att löpa ut och samtidigt gör hon en chockartad upptäckt. Det finns mer än en mördare.

Men sedan så blev vår kväll lugn. Vi åt bakad potatis med Skagenröra med lite extra skalade räkor som jag tog fram ifrån frysen. Smakade verkligen jättegott.

Jag saknar Zacko så otrolig mycket. Finns inga ord för min saknad.

Gäller att passa på när det bjuds på mat.
Ska vi inte gå ut snart
Är godisen redan slut?

6 reaktioner till “Är fortfarande så sorgsen”

 1. Du är så välkommen ut att umgås med oss andra när du känner att du vill det. Zacko är saknad av oss också . Kram på er från era grannar

 2. Bra att ha böcker att läsa som man kan försvinna in i ett tag så saknaden inte känns så påtaglig. Böcker och musik har alltid varit en tröst för mig när jag varit ledsen.
  Har också alltid valt att vara för mig själv när jag mått dåligt. Ibland gör det så ont i en att man bara vill skrika, vilket jag gjort när det funnits en skog i närheten där jag bott.

  Kram

  1. Även om vi inte läser samma typ av böcker så är det en liten flykt i från verkligheten och det kan behövas en stund.
   Det där med att dra sig undan känner jag igen. Även jag har gått ut o skogen och skriket en typ av primalskrik. Det har hjälpt ibland

Kommentarer inaktiverade.