Känns inte bättre i dag

2021-09-19

Helt grått på himlen men inga regnmoln. Släpade mig ur den så tomma sängen och tog på mig lite kläder och gick ut på en morgonrunda. Lika tråkigt som igår men det gick i dag också. 14 plus och ingen vind. Gick den så kallade hundpromenaden och utan hund. Kändes inte alls bra! Stannade till några gånger där Zacko brukar stanna för att nosa liten extra samt att kissa och bajsa. Hur mycket tårar har man egentligen. Tror att dom finns i den mängd som dom behövs. Mycket tårar har jag fällt idag, är så otroligt ledsen.

I dag var det några husbilar som lämnade campingen för att köra hem efter helgen. Men det var ändå rätt så många kvar. För övrigt är det väldigt lungt här. Vilket det brukar vara.

Grått hela dagen och omkring 15 plus.

Men tiden går ändå fort och livet fortsätter trots allt som om ingenting har hänt. Det är ju så det fungerar när vi har mist en älskad anhörig, människa eller djur. Allt i hela världen bara fortsätter för vi är ju faktiskt bara en liten flugskit i det stora hela.

4 reaktioner till “Känns inte bättre i dag”

  1. Jag tycker alltid att dagarna känns så overkliga efter att ha släppt en hund till hundhimlen. Hur kan allt bara fortgå? Livet är ju inte som vanligt. Ingenting är ju som vanligt.
    Men detta är något man måste gå igenom och tillslut möts overkligheten och verkligheten så man orkar skratta igen. När det sker vet man aldrig, men en dag kan man öppna hjärtat för en ny individ igen.

    Ett steg i taget, Kram !!!

Kommentarer inaktiverade.