Vände på ratten

2021-09-08

Helt mulen himmel denna morgon och med väldigt hög luftfuktighet. Det var på gränsen till ett lätt duggregn. Vinden var obefintlig och det var hela 17 plus. Zacko ville knappast gå någonting alls men jag lockade med honom på en lite lite lagom kort promenad på morgonen.

Fick ett trevligt besök här på förmiddagen. Det var en klubbkamrat som bor här i staden som svängde förbi och stannade till för en liten pratstund. Det var kul att träffas igen och det var ett tag sedan sist. Hoppas att du får några trevliga dagar i Seglora dit du var på väg.

Vi kom iväg rätt så sent i dag och då valde vi att köra väg 40 mot Jönköping. Efter några mil så tog vi av till väg 26 mot Gislaved. Vi hade tänkt att köra dit men när vi kom fram till väg 151 mot Hillerstorp så bestämde vi oss för att köra dit istället. Var ju enkelt att vända på ratten för att komma dit.

När vi kom dit så parkerade vi på gräsmattan för de stod 3 plåtisar på asfalten. Vi tyckte inte att vi ville tränga oss på där dom stod.

Trafiken på vägen hit var ibland gles och ibland rätt så måttlig. Inga köer eller stopp.

Mötte en del husbilar som vi vinkade till. Tycker det är mysigt att göra och dom flesta vinkade tillbaka.

Vädret var riktigt skönt här och på kvällen vid 7-tiden så var det 20 plus och det var skönt att sitta med öppen dörr.

Man ska ju äta fisk på tisdagar har jag läst/hört någonstans men i dag var det onsdag och vi åt kokt lax med kokt potatis och en god kall sås till. Gick ju bra även idag.

Tror vi blir kvar här i morgon också. Det är så fint här.

2 reaktioner till “Vände på ratten”

 1. Åt faktiskt fiskburgare igår och det är så gott. I morgon blir det makrillburgare i tomatsås med basilika. Godare än de med kött.
  Snöat in på fisk här verkar det som.
  Sköt om er alla.

  Ha det så gott !!!

  1. Fiskburgare har jag nog aldrig ätit men det ska jag kanske prova på.
   Men dom där makrillburgarna vill jag nog verkligen testa.

Kommentarer inaktiverade.