Gott med kräftor

En bild ifrån den lilla fina hamnen här

2021-09-09

I morse var det lite småmolnigt och 15 plus och en sol som ville fram. Det var knappast ett löv som rörde sig. Zacko och jag strosade runt på gångarna runt dom fina och välvårdade gräsmattorna här. Allt här är mycket prydligt och fint. I stort sett inget skräp eller cigarettfimpar och det är något som jag verkligen uppskattar. Dessutom finns det gratis hundbajspåsar i en ställning här och det är väldigt bra. Har inte sett en enda liten skithög här men många hundar. Det måste väl innebära att hundägare plockar upp efter sin hund. Självklart att göra tycker jag.

Dom husbilar som stod här under natten körde iväg under förmiddagen och ett tag så var vi ensamma här. Men inte så länge. Tidigt på eftermiddagen så kom det hit två husbilar. I den ena var det gamla husbilsbekanta som vi har träffat många gånger runtomkring i Sverige. Roligt att träffas och prata en stund. Den andra husbilen som var här körde iväg under eftermiddagen.

På förmiddagen gick Hasse till den närbelägna ICA butiken för att handa lite. Han kom hem med nybakta goda frallor samt ett paket med frysta kräftor och lite annat. Dom satte jag omedelbart på upptining i köket i solen. Kräftorna alltså.

På eftermiddagen så kom det en trevlig kille hit och tyckte vi skulle flytta på vår husbil. Han tyckte vi skulle backa in med baken mot staketet mot lekplatsen. Då så skulle det få plats med flera husbilar här tyckte han. Vi flyttade vår husbil enligt hans önskemål, inga problem med det tyckte vi.

På kvällen så satt vi ute i den underbara sensommarkvällen och åt våra goda kräftor rakt upp och ner. Inga tillbehör utan bara kräftorna precis som vi vill ha det. Smakade jättegott och vi kände oss så nöjda och blev precis lagom mätta.

I morgon kommer vi troligen att köra till Rydal.

2 reaktioner till “Gott med kräftor”

    1. Här är så mysigt.
      Nu ska vi nog snart också äta musslor hoppas jag. Det är så gott.

Kommentarer inaktiverade.