Lite höst i luften

2021-09-07

Mest mulet i dag, 14 – 20 plus och en liten gles sol som tittade fram ibland. På morgonen så gick jag och Zacko på en härligt långsam promenad längs med den underbart vackra Åsunden. Var ute så tidigt vid halv nio att vi slapp trängas med en mängd cyklister som ofta far fram här helt utan hänsyn. Dom ska bara fram. Gäller då att hålla sig på rätt sida.

Kom hit en kille från kommunen och pratade en stund i dag. Hade varit lite problem under sommaren talade han om. Husbilar hade parkerat lite överallt och det gillade dom inte. Några hade också uppvisat vad som kallas ”campingbeteende ” och det tyckte dom inte om här.

Någon myndighet hade nu blandat sig det också talade han om. Det var för tätt mellan husbilarna när dom parkerade. Så nu skulle dom kryssa över en del parkeringsplatser så att det skulle bli större rutor att nu så blev det ett antal mindre antal i stället. Både på ont och gott tyckte vi. Sedan så körde han vidare och tackade för ett trevligt samtal och det gjorde vi också.

Här finns det en fin badplats men det kändes lite för kallt för ett dopp idag tyckte vi idag.

I kväll så åt vi rimmat fläsklägg som vi hade köpt frysta på Lidl och med pulverrotmos så smakade det bara så bra. Dög pulverrotmos till min mamma så duger det åt mig, så är det. Det smakade hur som helst väldigt bra.

I dag så blev Zacko ännu mer sämre. Han hade väldigt svårt att resa sig upp ifrån liggande till sittande och det syntes att han hade jätteont. Nu börjar det att ta det beslut som är så tungt att ta. Men det är det som man veta att man måste ta den dag dag man bestämmer sig för att leva i några år tillsammans med ett älskat husdjur.

8 reaktioner till “Lite höst i luften”

 1. Förstår precis hur du känner det. När det är dags vet vi att vi gör det av kärlek och omtanke. Sen får vi försöka tänka med tacsamhet på alla fina stunder våra underbara hundar skänkt oss genom åren. Tänker på er!
  Inger

 2. Men fy så tråkigt med Zacko. Ja, du vet när det är dags det är jag övertygad om. Glömmer aldrig när jag gick från veterinären med Unkas koppel i handen och tårarna strömmade. Det är tufft men så är livet med våra hundar.
  Skickar styrkekramar till er.

  Ha det så bra ni kan !!!

 3. Vi skall vara stolta över att vi kan hjälpa våra husdjur och ta rätt beslut så dom slipper lida, det är det bästa vi kan göra för dom. Jag vet att du kommer att göra rätt beslut,Eva och tänk på att du gör det för Zacko.
  Putte. En som gjort detta beslut flera gånger vilket jag är stolt över.

 4. Tænker så meget på jer og Zacko i disse dage, ved hvor tungt det er for jer
  Styrke kram til jer alle 3

Kommentarer inaktiverade.