Är rätt så trött numera

2021-09-04

Utmärkt väder i dag också. Det var rätt så svalt när jag var ute och gick med Zacko redan strax efter 8 och då var det bara 12 plus. Sedan så blev det varmare under dagen eftersom solen gladde oss även i dag med sin underbara närvaro. Tror det var nästan 20 plus i skuggan under dagen.

När vi kom hem igen så kände jag att det här var alldeles för tidigt så jag och Zacko gick och la oss igen. Det var absolut rätt beslut och det var så skönt att få sova en stund till. Sedan så kände jag mig mer i fas med tiden.

Vi kom inte iväg härifrån i dag, varför vet jag egentligen inte men tiden bara ränner iväg ibland. Men i morgon så behöver vi handla lite igen så då kör vi troligen härifrån.

Ingen förändring hos Zacko i dag. Han lunkar på och verkar i och för sig att inte må så dåligt. Har pysslat mycket med honom idag och masserat hans lilla underbara pudelkropp mer än vanlig och det gillar han.

Vi har varit ute en del och i sakta mak promenerat runt lite och njutit av solen. Jag tror han gillar att i sakta mak strosa runt och nosa lite här och där. Men ibland verkar det som att han hittat något ätbart i buskarna och det gillar jag inte. Vill gärna veta vad han äter för något och för närvarande verkar det mesta vara ätbart enligt honom. Gäller att vara uppmärksam när han drar in i grönskan som fortfarande finns kvar här. Men han lyder oftast när jag säger till honom att spotta ut. Inte alltid tyvärr. Och då kan han bli dålig i magen på natten eller dagen efter. Då gäller det att vakna och ta ut honom.

Rätt så ofta vaknar han också på natten och är törstig och väcker mig. Bara att lyfta ner honom och passa på att själv gå på toa samt dricka lite. Sen går vi och lägger oss igen. Zacko somnar oftast om med en gång men det gör tyvärr inte jag. Är därför väldigt ofta mycket trött under dagarna.

I kväll blev det en god omelett med räk/kräftost som fyllning till middag. Lättlagat och smakade jättegott.

3 reaktioner till “Är rätt så trött numera”

  1. Skönt när det lunkar på som vanligt. Vi var också uppe vid åtta i morse, men det var för att Turbo väckte Kuma. Som tidigare dagar hade hon stänkt på golvet.
    Efter upptorkning och kort toalett för både hundarna och oss, lade vi oss och somnade om. Nu satte vi upp kompostgallret för dörren och så får det bli ikväll också.

    Ha det så bra !!!

    1. Lite jobbigt med höglöpande tik. Tur det inte är så ofta.
      Skönt att lägga sig igen så man får sova lite till.

Kommentarer inaktiverade.