Svalare nätter

2021-09-05

Det var rätt så kallt i natt så vi hade satt på lite värme. Så enkelt att göra det med vår nya panel. Fattar inte att vi inte hade satt in den in tidigare. Men är nu så nöjda att vi har gjort det nu. En hel del av livet har nu blivit mycket enklare.

Det var bara ner emot 5 -7 plusi natt ute så det var då skönt att sätta upp temperaturen inne på 15 plus. Vi vill inte ha det så varmt på natten när vi sover.

Och inte kom vi iväg i dag heller. Timmarna gick så fort och helt plötsligt var det sen eftermiddag. Då så tyckte vi att det inte var någon ide att köra härifrån.

Under eftermiddagen och tidig kväll så var det många husbilar som kom hit för avända sig av servicestationen som finns här.

Nu har jag i 2 dagar plockat bort en otrolig massa reklam på mitt FB konto. Det kommer väldiga mängder periodvis. Var sedan inne och pillade på en del inställningar och ändra lite. Hoppas att det hjälper.

Vädret var fint hela dagen och det var skönt att strosa runt i solen med Zacko. Han snubblar en del på olika ojämnheter på marken.

I kväll blev det fläskytterfilé, kokt potatis och beasås. Smakade som vanligt bra.

2 reaktioner till “Svalare nätter”

  1. Ibland rusar dagarna bara iväg och så är det kväll.
    Strupplar gör vi väl lite till mans vissa dagar. Ser att Kuma gör det då och då men är man gammal så är man.

    Ha det så bra!!!

Kommentarer inaktiverade.